Vilken är din berättelse?

På våra hotell utspelas tusentals historier varje dag. Ofta berättelser som vi inte känner till. Kanske mötte du din allra bästa vän, kanske tog du emot det där samtalet som förändrade allt. Eller så tillbringade du bara en oförglömligt rolig kväll hos oss.

Tack för att du deltagit i #ScandicStories tävlingen! 

Vi vill verkligen tacka var och en som deltagit med sin fantastiska historia i tävlingen. Det har varit varit underbart att läsa dem alla! Tävlingen är nu avslutad men berättelserna lever vidare. Fortsätt att dela dina kommande historier i våra sociala kanaler genom att använda hashtags #ScandicStories or #StayFeelLiveBetter. Här kommer ett litet urval av alla de berättelser vi fått in.

Scandic became my office

I was trying to make it as a writer in a new country. No money, no workspace. Then I saw the sign. Saying 'You are welcome to work in the lobby'. Scandic became my office.
 
Catrrina, Scandic Continental

Hotellrum inspirerade till EP

Jag och min vän bestämde oss för att starta ett band. En helg i december, när Downtown Camper var nästan helt nytt, bokade jag och min vän ett rum, tog med var sin gitarr, satte oss i hotellsängen och skrev låt efter låt. Och vårt band, Faces in the forest, släppte strax därefter en EP! Tack för att ert hotell var så inspirerande!

Maria, Downtown Camper by Scandic

Their memories will last forever

Making ends meet as a single mom can be difficult…
…but I managed to take my kids for a hotel weekend.
It was their first time at a hotel. Their memories will last forever.
 
Susanna, Scandic Järva Krog

Olycka blev till lycka

Första gången jag träffade kvinnan i mitt liv så var det i en trafikolycka när jag var påväg till ett möte. Jag missade mötet, förlorade kunden och fick ta in på närmsta hotell, Scandic Victoria Tower. Vid middagen visade sig att kvinnan jag krockade med också hade tagit in på samma hotell i väntan på att få sin bil reparerad. Ganska snabbt kom vi fram till att båda var från Gävle och kvällen blev en av de bästa och roligaste jag haft på många år. Vi bestämde oss för att ses igen och nu flera år senare så har vi varje år tagit in på Scandic Tower för att fira vår olycka, som förlovade.

Henric, Scandic Victoria Tower

Idag är vi herr och fru

Slutet av 2005 får jag frågan från mannen som jag börjat dejta om jag hade möjlighet att vara bortrest en helg. Jag skulle packa "ett ställ finkläder". Ingen mer info gavs.

I Alvik steg vi av och gick till Scandic. Då dörren till vårt rum öppnades trodde jag inte mina ögon, det var en svit! Wow! En flaska bubbel och chokladdoppade jordgubbar. Romantik! I fönstret stod en bukett med stora röda rosor och ett kort med texten - Välkommen in i mitt liv!

Tårarna rann utmed kinderna. Vilken upplevelse! Jag kände mig som en prinsessa. Idag är vi herr och fru!

Lena, Scandic Alvik

Follow us on Instagram