Så här sover du bättre på hotell

Tillhör du en av dem som har svårt att komma till ro i en ny säng? Känner du dig inte riktigt utvilad efter första natten? Bara lugn. Våra hotellexperter vet hur till och med den mest svårflirtade får en skön sömn. Läs våra fyra enkla och effektiva tips!FYRA tips - så här sover du skönt på hotell
 

1. Doft från hemmet

Ta med dig ett örngott hemifrån och trä över kudden den första natten. Dofterna från ditt eget hem gör att du genast känner dig mer trygg och får lättare att somna in. Men ta av örngottet andra natten och njut av hotellets lena och krispiga lakan.

2. Ha rätt temperatur

Huttrar du av kyla eller badar du i svett? Se till att du har rätt temperatur i hotellrummet. Alla gillar olika, vissa föredrar varma rum medan andra vill ha lite svalare. Reglera med pyjamas och nattkläder om det behövs.

3. Frisk och fräsch innan du somnar

Låter lite för enkelt för att vara sant, men tvätta ansikte och fötter innan du kryper till kojs. Det blir lätt en skön kvällsrutin som kan göra att du sussar gott hela natten lång.

4. Somna mätt

Gå inte till sängs hungrig. Finns det något värre än en svidande och kurrande mage som piper högre än en mistlur? Svar nej. Ta något mättande från shopen eller besök hotellets restaurang innan du möter John Blund.