studentrabatt

Tentaprov, duggor och långa seminarier kan få den bäste att segna. Ta en välförtjänt paus och checka in på hotell. Sköna sängar och en god hotellfrukost utlovas. Som student och medlem i Scandic Friends bokar du med upp till 40 % rabatt.Det här ingår: 

  • Övernattning i delat dubbelrum för två personer
  • Vår goda frukostbuffé
  • Tillgång till hotellets gym 
  • Scandic Friends poäng och medlemsförmåner
  • Du kan boka ett rum för upp till sju nätter 

Så här bokar du erbjudandet

  • Boka med koden STUDENT här på vår webb eller app och få upp till 40 % rabatt
  • Boka tidigast 60 dagar innan ankomst
  • Gäller på hotell i Sverige i mån av tillgänglighet
  • Du måste vara eller bli medlem i Scandic Friends för att boka denna rabatt, bli medlem kostnadsfritt här

Du behöver legitimera dig som student

Du måste vara minst 18 år för att boka studentpris och styrka att du är student genom att visa upp ett giltigt svenskt studentbevis samt ID-kort när du checkar in på hotellet. De studentlegitimationer som ger rabatt på Scandic är Studentkortet, Mecenat eller ISIC-kort. Om du vid incheckningen inte kan styrka att du är student med ett av dessa bevis så kommer du inte få bo till det rabatterade priset utan istället erbjudas ett rum till ordinarie pris för den aktuella dagen. Du måste även vara medlem i Scandic Friends för att bo till denna rabatt. 

Hotellfrukost ingår

Ta för dig av den goda frukostbuffén. Frukost ingår när du bokar till studentpris. 

Boosta endorfinerna 

Fysisk aktivitet stimulerar även hjärnan. Bränn av ett bra pass innan tentamen, vi har gym på alla våra hotell. Avsluta träningspasset i bastun, många av våra hotell har relaxavdelning.

Hotellrum för avkoppling och nya ideér

Nyckeln till en skön hotellweekend är att bara vara.  

Om erbjudandet Erbjudandet gäller i mån av plats och på ett begränsat antal rum på hotell i Sverige, undantaget hotell är Scandic Go Upplandsgatan. Erbjudandet gäller enbart Scandic Friends-medlemmar över 18 år som har ett giltigt studentbevis. De studentlegitimationer som ger rabatt på Scandic är Studentkortet, Mecenat eller ISIC-kort. Du kan boka max 60 dagar innan ankomst och bo max 7 nätter i rad. Du får boka 1 rum per vistelse med det antal personer som får plats i rummet och du som bokat måste vara boende gäst och visa dina legitimationer enligt vår kravställning (dvs minst 18 år, medlem i Scandic Friends samt ha giltigt studentbevis) vid incheckningen. Om du vid incheckningen inte kan styrka att du är student med ett av dessa bevis så kommer du inte få bo till det rabatterade priset utan kommer istället att erbjudas ett rum till ordinarie pris för den aktuella dagen. Du kan avboka ditt rum senast kl 18:00 dagen för ankomst. Rabatten är upp till 40 % av ordinarie flexpriser (dvs avbokningsbara priser) när du bokar här på vår webb med koden STUDENT. Frukostbuffé ingår. Rabatten är enbart bokningsbar via vår webb eller app.