Kundservice

För att du ska få ett så snabbt svar som möjligt på dina frågor har vi samlat svar på de vanligaste frågorna under Frågor & svar. Du hittar också länkar till tips. Om du har andra frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.Rumsbokning

Hemsida och app - lättast och alltid bästa priset

Du bokar lättast här via vår webb eller app. Vi garanterar att du alltid hittar bäst pris och erbjudanden på vår webb och app.

Har du bokat via en tredjepartskanal (t ex. Expedia, Booking.com eller Hotels.com)?

Villkoren som gäller för din bokning är villkoren du har fått genom den tredjepartskanal/webbplats du har bokat genom. För frågor gällande ombokning eller avbokning ber vi dig vänligast att kontakta deras kundservice.

Centralbokningen

Om du inte vill göra en bokning på vår hemsida eller i appen eller behöver hjälp att justera en befintlig bokning går det även bra att kontakta oss via telefon.

Mån-fre 08:00-19:00
Lör 10:00-18:00
Sön 12:00-18:00
Öppettider  

Telefon 08-517 517 00

* Vänligen notera att öppettiderna kan avvika under helgdagar.

Avvikande öppettider jul/nyår: 24-25/12 stängt, 26/12 (12-18), 1/1, 6/1 2023 stängt

Övriga frågor

Kontakta hotellet direkt om du har frågor som gäller din kommande hotellvistelse, som till exempel öppettider för frukost och restaurang, parkering och tillgång till relaxavdelning. Du hittar hotellets telefonnummer genom att söka upp ditt hotell under "hotell och destinationer" här på vår webb. Välj knappval 2 för receptionen.