Välkommen in – helt utan hinder

Välkommen in – utan hinder. Oavsett nedsättning, syn som hörsel, allergi eller rullstolsburen, ser vi till att du trivs. Häng käppen på egen plats, ta med hörslingan till mötet och stilla hungern med specialkost. Och självklart är din fyrbente vän välkommen.Tillgänglighetsinformation - enskilda hotell

Hur många meter är det till handikapparkeringen, hur breda är dörrarna och hur hög är sängen? På samtliga hotells hemsidor får du detaljerad information om hotellets egna lösningar.

1. Gå till hotellets hemsida
2. Under sektionen ”Om Hotellet” väljer du Speciella behov

HOTELL FÖR ALLA

Tack vare smarta lösningar kan vi designa hotell där alla våra gäster kan ha det bra och känna sig glada. Vi prioriterar tillgänglighet i både nybyggda och renoverade hotell för att hela tiden kunna höja standarden som vi kan erbjuda. Vi tror, förutom på tekniska och praktiska lösningar, mycket på omtanke och eftertanke. Att visa intresse och engagemang är i många fall precis lika viktigt för att se till att alla trivs när de bor hos oss.

Scandic's tillgänglighetsstandard

Vår tillgänglighetsstandard omfattar allt vi erbjuder och är en integrerad del av alla produkter och tjänster på våra hotell. I samråd med organisationer för personer som har speciella behov, våra hotellgäster och medarbetare har vi därför gjort en checklista med 159 punkter.

Ladda ner Scandics tillgänglighetsstandard (pdf)