Konferens och möten

I takt med att omvärlden förändras utvecklar vi nya sätt att mötas på. Men en sak förblir densamma: vi tror att magi uppstår när människor möts, oavsett var du befinner dig i världen eller nära, ansikte mot ansikte. Med mer än 60 års erfarenhet vågar vi påstå att vi kan ett och annat om hur du skapar ett framgångsrikt möte.

Boka ett möte

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Vi kommer att behandla dina personliga uppgifter på ett legitimt sätt enligt GDPR

Varför mötas på scandic?

Ett möte kan benämnas på flera olika sätt och kan kräva olika tekniska uppsättningar. Det finns flera varianter av digitala möten, exempelvis virtuella, streamade och nu finns även hybridmöten. Via Zoom eller Teams? Det kan vara svårt att navigera rätt bland alla tekniska termer. För oss spelar det ingen roll vad du kallar ditt möte, det som är viktigast för oss är att varje möte blir det bästa.

  • Allt du behöver. Vi har lokaler för mindre till stora möten upp till 2000 personer, oavsett fysiskt, online eller något mittemellan som exempelvis hybridmöten. Vi har kunskap, utrymme och teknologi för att skapa ett riktigt bra möte.
  • Enkelhet. Personal finns i närheten så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig, ditt möte, medans vi tar hand om resten. Du kan enkelt koppla in din utrustning till en stor skärm med högtalare. Mikrofon och webbkamera finns tillgängliga vid förfrågan för alla deltagare på plats.
  • Inspirerande. Våra inspirerande hotellmiljöer och vår goda mat och dryck kommer att hålla din energinivå och motivation uppe.

Erbjudande: Boka ett heldagsmöte från 550 kr per person

Just nu kostar en heldag från 550 kr per person på något av våra svenska Scandichotell. Erbjudandet inkluderar för- och eftermiddagsfika, lunch och mötesrum.

Vi kan såklart även skräddarsy ditt möte eller konferens. Kontakta oss så löser vi dina behov.

Populära möteshotell