Konferens och möte på Scandic

Vi finns nästintill överallt och oftast på centrala mötesplatser i Sverige där vi hjälper företag och organisationer arrangera företagsevenemang som kickoffs, konferenser, personalfester och andra typer av event. Komplettera med ett smidigt konferenspaket så finns mat och dryck på plats. Glöm inte heller att våra hotellobbys fungerar bra för expressmöten med laptops.

Mötesförfrågan

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson krävs
E-post krävs Ogiltig e-postadress
Telefon krävs Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Boka höstens kickoff redan nu

Glöm inte att ju förr du bokar höstens kick-off desto mer kan du slappna av under semester. Du kan också släppa hela arrangemanget och överlåta det till oss när du bokar något av våra konferenspaket med mat och dryck som passar just ditt event. I höst händer spännande saker på mötesfronten då vi öppnar flera olika arenor för spännande och inspirerande möten.

Allt detta öppnar i September

Mötesteknik och inspiration

Vi har tagit ett steg extra för att göra ditt nästa möte ännu mer produktivt och inspirerande. Förutom själva möteslokalen så är mötesteknik minst lika viktigt. Vi samlar de bästa tipsen från våra proffsiga möteshotell för hur du ska lyckas med mötet.

Vårt möteserbjudande

Våra hotell har lokaler för konferenser, möten, banketter, kongresser, mässor, fester och event för 2 till 2000 personer. Med allt från renodlade mötes- och konferenshotell nära flygplatser till centralt belägna cityhotell med populära restauranger, är möjligheterna att mötas hos oss oändliga. 

Vi erbjuder även konferenspaket med lokaler, mat och dryck för halv- hel- eller flerdagarskonferenser med eller utan övernattning. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för dig. Du fokuserar på innehållet i mötet, medan vi tar hand om de praktiska detaljerna. 

Därför är vi ett perfekt val