Boka möte

Konferens och möten

Sätten vi möts på förändras och utvecklas över tid, men en sak tror vi förblir densamma: magi uppstår när människor möts, oavsett om det sker personligen på plats eller digitalt. Med över 60 års erfarenhet vet vi hur du skapar ett framgångsrikt möte.

Boka din konferens smidigt på webben

Boka enkelt direkt i vår bokningsmodul här på sidan, men om du vill få lite hjälp på vägen kan du se vår steg för steg-guide här.

Läs mer

Varför mötas på scandic? 

Allt börjar med ett bra möte. Oavsett hur ni vill mötas – personligen, digitalt eller en kombination av båda så har vi inspirerande miljöer och digitala lösningar på våra 90 hotell.

  • Vi har digitaliserat våra mötesbokningar ​Med några få klick bokar du ditt möte för upp till 80 personer direkt webben.​ Du ser pris och tillgänglighet omgående.
  • Flexibilitet och digital gemenskap. Vi erbjuder möten från två upp till 2000 personer. Vi har kunskap, utrymme och teknik för att skapa det möte du önskar, på plats eller en hybridlösning. Läs mer om våra hybridlösningar
  • Håll kreativiteten igång. Våra inspirerande hotellmiljöer och goda mat kommer att hålla både energinivå och motivation uppe.
  • Vi är med dig hela vägen. Vi guidar dig bland tekniska lösningar och väljer utrustning som bäst passar dina behov. Våra medarbetare finns nära till hands så att du kan fokusera på ditt möte.

Populära möteshotell