Konferens och möten

Scandic är en av Sveriges största leverantörer av konferenser och möten. Vi finns i hela Norden och kan anordna allt från konferenser, möten och kickoffs till mingel och event. Vill man sova kvar är det enkelt att kombinera med bekvämt boende där frukostbuffé ingår i priset. Och med våra smidiga konferenspaket har du fika, mat och dryck redan ordnat.

Boka ett möte

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Vi kommer att behandla dina personliga uppgifter på ett legitimt sätt enligt GDPR

En bättre mötesupplevelse

På Scandic tror vi på mötets kraft. Att det som sker i mötesrummet kan förändra världen – något vi gång på gång sett med egna ögon. Vi har hotell för din konferens över hela Sverige. Med allt från renodlade mötes- och konferenshotell nära flygplatser till centralt belägna cityhotell med populära restauranger, är möjligheterna att mötas hos oss många.

Vi har lokaler för mindre möten, samt större konferenser, banketter, kongresser, mässor, fester och event för upp till 2000 personer.  

 Vi erbjuder konferenspaket med lokaler, mat och dryck med eller utan övernattning.

Så bokar du

Vet du redan var du vill ha din konferens kontaktar du hotellet direkt, skickar en mötesförfrågan eller bokar online om du väljer något av våra 9 utvalda hotell med onlinebokning.

Populära möteshotell