Konferens och möten

Sätten vi möts på förändras och utvecklas över tid, men en sak tror vi förblir densamma: magi uppstår när människor möts, oavsett om det sker personligen på plats eller digitalt. Med över 60 års erfarenhet vet vi hur du skapar ett framgångsrikt möte.

Boka ett möte

Ogiltigt antal
Detaljer
Kontaktperson måste fyllas i Ogiltiga tecken
Ogiltiga tecken
E-post måste fyllas i Ogiltig e-postadress
Telefon måste fyllas i Ogiltigt telefonnummer
Ogiltigt format

Vi kommer att behandla dina personliga uppgifter på ett legitimt sätt enligt GDPR

Varför mötas på scandic? 

Allt börjar med ett bra möte. Oavsett hur ni vill mötas – personligen, digitalt eller en kombination av båda så har vi inspirerande miljöer och digitala lösningar på alla våra 85 hotell.

  • Flexibilitet. Vi erbjuder möten från två upp till 2000 personer, oavsett på plats, digitalt eller en kombination, som ett hybridmöte. Vi har kunskap, utrymme och teknik för att skapa det möte du önskar.
  • Låt inte kreativiteten stå tillbaka. Våra inspirerande hotellmiljöer och vår goda mat kommer att hålla både energinivå och motivation uppe.
  • Digital gemenskap. Varför inte ha ett möte från olika platser? Vi har 270 mötesplatser där det är lätt att skapa kontakt. Läs mer
  • Tech-savvy. Eller inte? Vi är med dig hela vägen. Vi guidar dig bland tekniska lösningar och väljer utrustning som bäst passar dina behov. Våra medarbetare finns nära till hands så att du kan fokusera på ditt möte.

Har du frågor eller önskar boka ett möte? Ring oss eller skicka in en förfrågan via vår Boka ett möte-modul, så kontaktar vi dig.

Nyhetsbrev

Få konferensnyheter direkt till din mejl

Populära möteshotell