Mer värde för företag

Scandic har många smarta företagslösningar för dig som reser i tjänsten. Vilket som är enklast och mest lönsamt för ditt företag beror på resvanor och antal hotellövernattningar. Oavsett vilket du väljer får du bekväma och tillgängliga hotellrum, bra mötesplatser och full service på alla Scandichotell i Norden och Europa.Vi har något för alla

Oavsett vilket alternativ du väljer för företaget kommer du njuta av avslappnande och tillgängliga hotellrum, fantastiska mötesupplevelser och service utöver det vanliga på våra hotell i Norden, Tyskland och Polen. 

Är ditt företag i behov av boende i samband med ett projekt?

Vi erbjuder fördelaktiga priser för företagets medarbetare som under perioder jobbar på annan ort och är i behov av boende.

Du får alltid mer än ett hotellrum på Scandic

När du bokar hotellrum hos oss får du alltid tillgång till allt som Scandic erbjuder. Stor hotellfrukost, fritt wifi och gym. Du bor på ett miljömedvetet hotell, tillgängligt för alla och med en shop som är öppen dygnet runt. Du kan alltid sätta guldkant på hotellvistelsen genom att utnyttja dina förmåner i Scandics lojalitetsprogram.

Skräddarsydda konferenser och möten

Du som reser mycket behöver också bra mötesplatser och konferensrum. På Scandic erbjuder vi rådgivning, skräddarsydda lösningar och tillgängliga möten så att du möter dina mål.