Presentkort för hotellupplevelser

Letar du efter den perfekta presenten, till födelsedagen eller bara något extra till en speciell person i din närhet? Ge bort ett presentkort på en hotellweekend inklusive en härlig hotellfrukost så sprider du garanterat glädje.våra presentkort på scandic

 • Hotellövernattning med frukost för två personer – gäller på valfritt hotell i Sverige under helger och lov. Priset du betalar för gåvan är 1250 kr för standardrum och 1450 kr för superiorrum.
 • Presentkort valfritt värde (från 200 kr) – gäller som betalmedel på alla våra hotell i Sverige och finns i valörerna 1000 SEK, 500 SEK samt VALFRITT.

  Presentkort för hotell i grannländerna

  Här klickar du hem presentkort som är giltiga för härliga hotellupplevelser i Norge (webbplatsen är på norska) Danmark (webbplatsen är på danska) och Finland (webbplatsen är på finska).  

  Beställning av presentkort för företag som önskar fakturering

  Fyll i beställningsformuläret här nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt via e-post. Observera att dessa presentkort inte skickas ut automatiskt i samband med din beställning, utan kan ta någon dag extra då vi hanterar dem manuellt. 

  Scandic utför kreditkontroll på alla förfrågningar gällande fakturering. Om du önskar dina presentkort direkt efter köp är du alltid välkommen att köpa direkt online och betala med kort.