Haymarket by Scandic

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För presentkortsbokning med koden VOG samt VOP och VOF, ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Fler alternativ Bokningskod, eller Bonus Cheque eller Frinatt Färre alternativ

Historiskt utanpå, tidlöst på insidan och med en själ som är absolut samtida. Mitt bland konserthus, biosalonger och saluhallar välkomnar den pampiga entrén alla som vill kliva in i en tid präglad av optimism och elegans.

Upplevelser du redan känner till och älskar, varvade med det oväntade. På hotellets flexibla eventvåning pågår en modevisning. En annan dag är det en boklansering eller intim filmpremiär. Du behöver inte vara expert för att uppskatta kontrasterna mellan klassiskt och chict. Hotellrummen är elegant inredda som är en hyllning till svunna tider i symbios med moderna roséfärgade detaljer. Mellan det sofistikerade och urbana. I det gröna caféet där affärskvinnor som skålar i champagne delar bord med tedrickande damer, och baren Americain där internationella gäster och stadsbor provar drinkar som blandas av våra skickliga mixologer.

Haymarket by Scandic är en möjligheternas arena och en självklar scen för det djärva och kreativa Stockholm. Och du tänker att det är precis så här man vill att livet ska vara.

Redan i foajén, bland det anrika husets framtagna art déco-detaljer inser du att hotellet är så mycket mer än bara ett hotell – det är snarare en destination i sig själv. En fantastisk trappa leder blicken upp till det öppna köket och restaurangen Paul’s där en AW med kompisgänget lätt blir till en middag. Som blir till en helg som du önskar aldrig skulle ta slut.

Har du hört uttrycket ”Lokalbefolkningen vet bäst”? För att verkligen hitta de dolda pärlor som gör din helg ännu bättre kan det vara bra att få lite hjälp. Haymarkets lifestyle concierge ger din vistelse det där lilla extra genom att hjälpa till med att få bord på de hetaste restaurangerna, hitta de där solglasögonen i begränsad upplaga, komma in på en nattklubb eller vad helst du kan tänkas behöva. Fråga i receptionen för mer information.

4.0 122 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Haymarket by Scandic Telefon

+46 8 517 26 700

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Haymarket by Scandic Adress

Hötorget 13-15
Stockholm

Hotel på karta Visa hotell på karta
Förstora kartan

Nära till

  • Bromma Airport9.8 km

Ditt nästa möte hos oss. Se våra mötesrum

Vi har allt du behöver för att skapa ett event som det kommer att pratas om i åratal. Stort, smått eller svenskt “lagom” – vi löser det. Vårt läge mitt i hjärtat av Stockholm är oslagbart, precis som vår unika eventvåning med kapacitet för upp till 600 gäster.

Boka ett mötesrum