Husdjur på hotell

Planerar du att bo på hotell och vill ha med din hund, katt eller annat husdjur till oss så har du hamnat helt rätt. Majoriteten av Scandics hotell tillåter att du bor med din fyrbenta vän och erbjuder anpassade djurrum.



Bo med hund, katt eller annat husdjur på hotell  

De flesta av våra Scandichotell tillåter att du tar med dig ditt husdjur när du bor. Däremot kan hotellen ha olika policy när det kommer till husdjur, som till exempel antal per rum samt typ av djur. Oavsett om det är hunden, katten eller annat mindre sällskapsdjur du vill ha med dig så är kostnaden densamma.

På de hotell som erbjuder specialanpassade djurrum tillkommer en extra kostnad utöver rumspriset. Detta tillägg betalar du i samband med vistelsen. Kontakta det hotell du är intresserad av att bo på för att veta mer.

Tillägg till rumspriset för ett husdjursvänligt rum

Tillägg per natt.

Tillägg per vistelse

Obs! Om du gör en rumsbokning på vår hemsida, glöm inte att klicka i boxen Husdjursvänligt rum i bokningen under Mina önskemål och särskilda behov. Du behöver även kontakta hotellet direkt för att vara säker på att du kan få ett specialanpassat rum för djur då ovan endast är ett önskemål.