Boka - garanterat bäst pris

haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg
haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Restaurant of Haymarket by Scandic in Stockholm Bord i restaurangs Paul's
Tillbaka till hotellets startsida

Paul´s

Paul’s är det amerikanska brasseriet från förra sekelskiftet influerad av klassiska europeiska smaker. Maten är elegant, enkel, sensuell och klassisk med lika delar fisk, kött och grönsaker. Med extraordinär service stannar man gärna länge tillsammans med sina vänner, sin älskade eller ensam och njuter av atmosfären.

Med frukost, lunchbuffé och middag, finns det helt enkelt ingen anledning att någonsin lämna Paul's. Vår härliga lunchbuffé varierar från dag till dag. Alltid kött, fisk, och vegetariskt med matiga sallader till.

Lunchbuffén har drop in, vid större sällskap rekommenderar vi bordsbokning.
Vid frågor kontakta oss på mail pauls.haymarket@scandichotels.com eller på 08-517 267 51.
Pris: 160 kr

Din middag i Paul's kan du med fördel boka själv genom att klicka på länken till höger.

Ta en rundtur i Paul's restaurang med 360 graders bilder

PAUL’S Vinbar

Här får vinet ta lite extra plats i hjärtat av vår restaurang där ledorden är prestigelöshet och nyfikenhet.

Vi kommer servera viner från de välrenommerade producenterna men också från de mindre vinodlingarna som du kanske bodde granne med på semestern i Alicante, eller vinet du missade att köpa vid systembolagssläppet av små partier viner vi älskar och vill dela med oss av.

Vi tänker inte sticka ut hakan som en vinbar som ska ligga i bräschen, snarare som ett komplement till våra kollegor -  med en spännande vinlista som lever och där det finns något som attraherar alla, oavsett hur funky, trendiga eller udda viner vi har. Vinet är vinet och vår sommelier är vägvisaren.

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

 

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 07:00-11:00
Lunch: mån-fre 11:30-14:00, lör-sön Stängt
 (Den 26-27 nov är Paul´s lunchbuffé abonnerad och stängd för allmänheten: mån, tor-fre 11:30-14:00, tis-ons, lör-sön Stängt)

Middag: mån-tor 17:00-22:00, fre-lör 17:00-23:00, sön Stängt