Boka - garanterat bäst pris

Restaurang hotell Haymarket by Scandic Stockholm
Restaurang hotell Haymarket by Scandic Stockholm haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Bord i restaurangs Paul's Haymarket by Scandic
Tillbaka till hotellets startsida

Paul's

En trappa upp hittar ni vårt amerikanska brasserie i en vacker 20-talsmiljö. Den amerikanska matkulturen möter det sydeuropeiska köket precis som det gjorde när många sydeuropéer flyttade till USA under tidigt 1900-tal. Restaurangen är en hyllning till Paul Urbanus Bergström, pionjären inom herrkonfektion och självaste grundaren av PUB varuhuset. Det sägs att Paul U. älskade en saftig köttbit till middag och tillställningar med Champagne i "Great Gatsby" anda…

Slink in i baren på en liten munsbit eller njut av en full middag med någon du tycker om. Vår välkomnande matsal med personlig och varm service gör att du vill stanna länge med kollegorna, vännerna eller din käresta. A la carte menyn består av grönt, fisk och framför allt av kött. Vi tycker att grillat är gott året runt så missa inte vår "mixed grill" där du får prova lite av varje. Hotellklassiker såsom burgare och Caesarsallad finns såklart också på menyn. Välkomna!

Vi älskar stora sällskap!

Paul's restaurang lämpar sig ypperligt för större sällskap. Vi har både långbord för upp till 28 personer och möjligheter till avskärmning för den som vill sitta mer privat.

Vi har menyval för er som är fler än tio personer och vi tar gärna emot er förfrågan till mice.haymarket@scandichotels.com

BOKA VÅRT WEEKENDPAKET MED FRUKOST OCH MIDDAG PÅ PAUL'S

Boka en mysig övernattning för två och njut av en 3-rätters middag här i vår restaurang Paul's. På morgonen dukar vi fram vår goda frukost som ingår i priset.

När kan jag bo? Gäller övernattning fredagar och lördagar fram till och med 23 mars 2024.

Hur bokar jag? Ange bokningskod 890WEEKEND. Boka här på webben, i vår Scandic-app eller via call center, senast 23 mars 2024.

Vad ingår? Inkluderar hotellrum och en 3-rätters middag i restaurang Paul's samt frukost. Du bor i ett Spacious Double View eller i  ett Spacious Double-rum.

  • Om- eller avboka fram till kl. 18:00 lokal tid dagen före ankomstdagen.
  • Betalning sker i samband med vistelsen.
  • Moms är inkluderad.

PAUL'S LUNCHBUFFÈ

Ett självklart val för sig som älskar god och vällagad mat men har svårt att bestämma dig för en rätt. Välj mellan matiga och fräscha sallader, soppa med hembakat bröd och dagens varmrätter som alltid består av en mix av kött/fågel, fisk och grönt.

Kaffe och läckra bakverk från vårt eget konditori ingår också. Vill du plocka med dig en matlåda som du själv fyller från buffén så ger vi dig 20 % på priset.

Tårta:

Våra konditorer bakar gärna tårtor vid beställning om ni firar något extra eller bara gillar tårtor (se meny nedan).
Se samtliga menyer längst ner på sidan.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Lunch: mån-fre 11:30-14:00, lör-sön Stängt
Middag: tis-tor 17:00-23:00, fre-lör 17:00-23:30, mån, sön Stängt
 (Vid bokningar för sällskap över 5 personer vänligen maila oss pauls.haymarket@scandichotels.com: tis-tor 17:00-23:00, fre-lör 17:00-23:30, mån, sön Stängt)

Ändringar: mån-sön Stängt (Nyårssupé, Vid större bokningar över 5 personer maila oss gärna pauls.haymarket@scandichotels.com: sön 17:00-23:30, mån-lör Stängt)