Boka - garanterat bäst pris

Restaurang hotell Haymarket by Scandic Stockholm
Restaurang hotell Haymarket by Scandic Stockholm haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Bord i restaurangs Paul's Haymarket by Scandic
Tillbaka till hotellets startsida

Paul's

En trappa upp hittar ni vårt amerikanska brasserie i en vacker 20-talsmiljö. Den amerikanska matkulturen möter det sydeuropeiska köket precis som det gjorde när många sydeuropéer flyttade till USA under tidigt 1900-tal. Restaurangen är en hyllning till Paul Urbanus Bergström, pionjären inom herrkonfektion och självaste grundaren av PUB varuhuset. Det sägs att Paul U. älskade en saftig köttbit till middag och tillställningar med Champagne i "Great Gatsby" anda…

Slink in i baren på en liten munsbit eller njut av en full middag med någon du tycker om. Vår välkomnande matsal med personlig och varm service gör att du vill stanna länge med kollegorna, vännerna eller din käresta. A la carte menyn består av grönt, fisk och framför allt av kött. Vi tycker att grillat är gott året runt så missa inte vår "mixed grill" där du får prova lite av varje. Hotellklassiker såsom burgare och Caesarsallad finns såklart också på menyn. Välkomna!

Vi älskar stora sällskap!

Paul's restaurang lämpar sig ypperligt för större sällskap. Vi har både långbord för upp till 28 personer och möjligheter till avskärmning för den som vill sitta mer privat.

Vi har menyval för er som är fler än tio personer och vi tar gärna emot er förfrågan till mice.haymarket@scandichotels.com

PAUL'S LUNCHBUFFÈ

Ett självklart val för sig som älskar god och vällagad mat men har svårt att bestämma dig för en rätt. Välj mellan matiga och fräscha sallader, soppa med hembakat bröd och dagens varmrätter som alltid består av en mix av kött/fågel, fisk och grönt.

Kaffe och läckra bakverk från vårt eget konditori ingår också. Vill du plocka med dig en matlåda som du själv fyller från buffén så ger vi dig 20 % på priset.

Tårta:

Våra konditorer bakar gärna tårtor vid beställning om ni firar något extra eller bara gillar tårtor (se meny nedan).
Se samtliga menyer längst ner på sidan.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Lunch: mån-fre 11:30-14:00, lör-sön Stängt
 (Paul´s lunchbuffé håller sommarstängt 21/6-18/8: mån-sön Stängt)

Middag: mån-sön Stängt
 (Sommarstängt. Vi flyttar ner till restaurang Gretas med terass på Hötorget. Välkomna dit!: mån-sön Stängt)

Ändringar: mån-sön Stängt (Nyårssupé, Vid större bokningar över 5 personer maila oss gärna pauls.haymarket@scandichotels.com: sön 17:00-23:30, mån-lör Stängt)