Boka - garanterat bäst pris

haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg
haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Restaurant of Haymarket by Scandic in Stockholm Bord i restaurangs Paul's
Tillbaka till hotellets startsida

Paul´s

Paul’s är det amerikanska brasseriet från förra sekelskiftet influerad av klassiska europeiska smaker. Maten är elegant, enkel, sensuell och klassisk med lika delar fisk, kött och grönsaker. Med extraordinär service stannar man gärna länge tillsammans med sina vänner, sin älskade eller ensam och njuter av atmosfären.

Boka restaurang

+46 8 517 267 51

Med frukost, lunchbuffé och middag, finns det helt enkelt ingen anledning att någonsin lämna Paul's. Vår härliga lunchbuffé varierar från dag till dag. Alltid kött, fisk, och vegetariskt med matiga sallader till.

Lunchbuffén har drop in, vid större sällskap rekommenderar vi bordsbokning.
Pris: 168 kr

Är ni ett större sällskap så mailar du in din förfrågan på [email protected] Vi skräddarsyr då en lösning som passar just dig och ditt sällskap, se redan nu våra set-menyer för större sällskap över 15 personer längst ner på sidan i PDF-format.

Våra konditorer bakar gärna tårtor vid beställning om ni firar något extra.

Ta en rundtur i Paul's restaurang med 360 graders bilder

PAUL’S Vinbar

Här får vinet ta lite extra plats i hjärtat av vår restaurang där ledorden är prestigelöshet och nyfikenhet.

Vi kommer servera viner från de välrenommerade producenterna men också från de mindre vinodlingarna som du kanske bodde granne med på semestern i Alicante, eller vinet du missade att köpa vid systembolagssläppet av små partier viner vi älskar och vill dela med oss av.

Vi tänker inte sticka ut hakan som en vinbar som ska ligga i bräschen, snarare som ett komplement till våra kollegor -  med en spännande vinlista som lever och där det finns något som attraherar alla, oavsett hur funky, trendiga eller udda viner vi har. Vinet är vinet och vår sommelier är vägvisaren.

Paul´s vinbar är det perfekta stället för en AW med jobbet, ett mingel med vännerna eller om du bara vill sitta intimt och avnjuta ett gott glas vin i kombination med något att tugga på. Bokningar för större grupper sker genom mail.

Vid frågor för Paul´s restaurang eller vinbar kontakta oss på mail [email protected] eller på 08-517 267 51.

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

 

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 07:00-10:30
 (Frukostbuffén har öppet mån-fre drop in för alla, pris 220 SEK: mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 07:00-11:00)

Lunch: mån-sön Stängt
 (På grund av rådande omständigheter håller Paul´s restaurang stängt tillsvidare: mån-sön Stängt)

Middag: mån-sön Stängt
 (På grund av rådande omständigheter håller Paul´s restaurang stängt tillsvidare : mån-sön Stängt)

Café: mån-sön Stängt