Boka - garanterat bäst pris

Julbord och dukning på Haymarket by Scandic
Julbord och dukning på Haymarket by Scandic haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Restaurant of Haymarket by Scandic in Stockholm Bord i restaurangs Paul's
Tillbaka till hotellets startsida

Paul's

Paul’s är det amerikanska brasseriet från förra sekelskiftet influerad av klassiska europeiska smaker. Maten är elegant, enkel, sensuell och klassisk med lika delar fisk, kött och grönsaker. Med extraordinär service stannar man gärna länge tillsammans med sina vänner, sin älskade eller ensam och njuter av atmosfären.

Alla ni som väntat på julbord

Nu kan vi äntligen meddela att Julhotellet no 1 Haymarket dukar upp ett klassiskt julbord med allt vad det innebär. Inlagda sillar, lax, kallskuret, småvarmt, lutfisk, ost och ett helt rum med godis och desserter. Till detta kan ni avnjuta vårt egenkryddade brännvin, julmust och andra goda drycker. Vi skräddarsyr mer än gärna dryckespaket efter era önskemål.

Vi välkomnar alla sällskap, både mindre intimare sällskap och har självklart möjlighet att ta emot större grupper upp emot 100 personer.

PAUL’S

Är ni ett större sällskap så mailar du in din förfrågan på pauls.haymarket@scandichotels.com. Vi skräddarsyr då en lösning som passar just dig och ditt sällskap, se redan nu våra set-menyer för större sällskap över 15 personer längst ner på sidan i PDF-format.

Våra konditorer bakar gärna tårtor vid beställning om ni firar något extra.

Ta en rundtur i Paul's restaurang med 360 graders bilder.  

PAUL’S Vinbar

Här får vinet ta lite extra plats i hjärtat av vår restaurang där ledorden är prestigelöshet och nyfikenhet.

Vi kommer servera viner från de välrenommerade producenterna men också från de mindre vinodlingarna som du kanske bodde granne med på semestern i Alicante, eller vinet du missade att köpa vid systembolagssläppet av små partier viner vi älskar och vill dela med oss av.

Vi tänker inte sticka ut hakan som en vinbar som ska ligga i bräschen, snarare som ett komplement till våra kollegor -  med en spännande vinlista som lever och där det finns något som attraherar alla, oavsett hur funky, trendiga eller udda viner vi har. Vinet är vinet och vår sommelier är vägvisaren.

Paul´s vinbar är det perfekta stället för en AW med jobbet, ett mingel med vännerna eller om du bara vill sitta intimt och avnjuta ett gott glas vin i kombination med något att tugga på. Bokningar för större grupper sker genom mail.

Vid frågor för Paul´s restaurang eller vinbar kontakta oss på mail pauls.haymarket@scandichotels.com eller på 08-517 267 51.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

 

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 07:00-11:00
Lunch: mån-sön Stängt
 (: mån-sön Stängt)

Middag: mån-sön Stängt
 (Pauls är stängt för tillfället. Vi planerar öppna i februari: mån-sön Stängt)