Boka - garanterat bäst pris

haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg
haymarket-by-scandic-details-restaurant.jpg Pauls.jpg Restaurant of Haymarket by Scandic in Stockholm Bord i restaurangs Paul's
Tillbaka till hotellets startsida

Paul's

Paul’s är det amerikanska brasseriet från förra sekelskiftet influerad av klassiska europeiska smaker. Maten är elegant, enkel, sensuell och klassisk med lika delar fisk, kött och grönsaker. Med extraordinär service stannar man gärna länge tillsammans med sina vänner, sin älskade eller ensam och njuter av atmosfären.

Boka restaurang

+46 8 517 267 51

PAUL’S

Är ni ett större sällskap så mailar du in din förfrågan på pauls.haymarket@scandichotels.com. Vi skräddarsyr då en lösning som passar just dig och ditt sällskap, se redan nu våra set-menyer för större sällskap över 15 personer längst ner på sidan i PDF-format.

Våra konditorer bakar gärna tårtor vid beställning om ni firar något extra.

Ta en rundtur i Paul's restaurang med 360 graders bilder.  

PAUL’S Vinbar

Här får vinet ta lite extra plats i hjärtat av vår restaurang där ledorden är prestigelöshet och nyfikenhet.

Vi kommer servera viner från de välrenommerade producenterna men också från de mindre vinodlingarna som du kanske bodde granne med på semestern i Alicante, eller vinet du missade att köpa vid systembolagssläppet av små partier viner vi älskar och vill dela med oss av.

Vi tänker inte sticka ut hakan som en vinbar som ska ligga i bräschen, snarare som ett komplement till våra kollegor -  med en spännande vinlista som lever och där det finns något som attraherar alla, oavsett hur funky, trendiga eller udda viner vi har. Vinet är vinet och vår sommelier är vägvisaren.

Paul´s vinbar är det perfekta stället för en AW med jobbet, ett mingel med vännerna eller om du bara vill sitta intimt och avnjuta ett gott glas vin i kombination med något att tugga på. Bokningar för större grupper sker genom mail.

Vid frågor för Paul´s restaurang eller vinbar kontakta oss på mail pauls.haymarket@scandichotels.com eller på 08-517 267 51.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

 

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-sön 07:00-12:00
Lunch: mån-sön Stängt
 (På grund av rådande omständigheter håller Paul´s restaurang stängt tillsvidare: mån-sön Stängt)

Middag: mån-sön Stängt
 (På grund av rådande omständigheter håller Paul´s restaurang stängt tillsvidare : mån-sön Stängt)