Haymarket Stories

Haymarket by Scandic är en anrik plats med många historier. Den berömda byggnaden från 1920-talet bjuder in till en resa från the roaring twenties till dagens datum. Låt dig inspireras av de vackra historiska miljöerna och kom gärna förbi för att skapa dina egna Haymarket Stories.Följ med på en resa till 20-talet

Känner du igen något från den här videon som vi kallar för "The Hayning"? En cykeltur runt Haymarket för tankarna till ett annat (kanske lite kusligare) hotell där tjugotalsmusik spelas.

Beard Brothers firade 1 år

För att fira 1 år bjöd Beard Brothers in till mingelafton på Haymarket med cocktails och besök av Barberclub Solsidan, stans bästa barberare. Här introducerades också Pina Colada, skäggvax och skäggolja från Beard Brothers som togs fram i samarbete med Haymarket.

Grand Terrace Suite

Ta en titt på Haymarkets kanske häftigaste rum, en svit högst upp på taket med egen terass.

En gång i tiden...

Till Haymarket kommer du inte bara för att bo och inte bara för att sova. Det är hotellet som är så mycket mer än ett hotell - det är en destination i sig. En blandning av hotellklassiker och pulserande mötesplats möter dig i byggnaden från 1920, där framåtblickande design blandas med art deco.