Haymarket Stories

Haymarket by Scandic är ett anrikt hotell med många historier. Den berömda byggnaden från 1920-talet bjuder in till en resa från the roaring twenties till dagens datum. Låt dig inspireras av de vackra historiska miljöerna och kom gärna förbi för att skapa dina egna Haymarket Stories.

Konceptvideo för hotellet

Se vår konceptvideo som ger dig en liten känsla av vad Haymarket by Scandic erbjuder besökare. Filmen följer en man som är på väg genom hotellet till ett spännande möte. 

Filmen spelades in innan hotellet öppnade som en konceptvideo som ska visa känslan av hotellet med dess rika historia. Vi hoppas att du även besöker oss antingen för att stanna natten eller kanske för att testa några av våra restauranger eller barer för att få hela upplevelsen.

En populär retrobar

Americain är baren där man kan få känslan av en intim cocktailklubb. På onsdagar spelar storbandsjazz och läget är oslagbart med närhet till restauranger och Stockholms nattliv.

En egen signaturparfym

För att förstärka känslan av Haymarket kan du ta en sniff på vår signaturdoft som finns på rummen. Även om du inte är gäst så kan du köpa denna pärla från vår webbshop. Vi har även skäggvax och doftljus.