Boka - garanterat bäst pris

Restaurang Cafe Gretas Haymarket by Scandic
Restaurang Cafe Gretas Haymarket by Scandic Gretas Gretas Gretas Gretas.jpg
Tillbaka till hotellets startsida

Gretas

Gretas är en modern tolkning av 20-talets explosion av medvetenhet, glamour och uttryck. Här serveras frukost, brunch, lunch och middag i en elegant miljö. Upplev mötet mellan dåtid och nutid med fokus på hälsosam, miljömedveten mat utan att kompromissa med smakerna.

Boka restaurang

Boka bord online

Ta en välförtjänad paus från shoppingen eller arbetet och känn atmosfären i Gretas. Vi har öppet hela dagen med allt ifrån frukost, lunch, fika eller middag. Här hittar du enklare rätter, såsom vår populära avokadosmörgås, dagens lunch och smårätter under kvällstid. Vår meny är skapad av växtbaserade råvaror samt fisk och skaldjur.

Njut av våra fantastiska bakverk från vårat eget konditori i kombination med ett glas bubbel eller en värmande kopp kaffe.

Visste du att det var i det här huset som expediten och mannekängen Greta Gustafsson upptäcktes och blev Garbo med en hel filmvärld…

Se vår tårtmeny nedan för beställning och upphämtning.

Du är varmt välkommen in! Vi har också bokningsbara bord, klicka på länken "Boka bord online". Hos oss är våra fyrbenta vänner också varmt välkomna.

Ta en rundtur i Gretas café med 360 graders bilder.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Café: mån-tor 10:00-20:00, fre-lör 10:00-21:00, sön 10:00-17:00