Boka - garanterat bäst pris

breakfast at scandic hotels
breakfast at scandic hotels
Tillbaka till hotellets startsida

Haymarkets frukostbuffé

Varje morgon dukar vi fram vår stora frukostbuffé för bästa möjliga start på dagen. Vi har ett stort, varierat utbud och vi har självklart tänkt även på dig som önskar specialkost. Här finns också en omelettkock som erbjuder dig en äggrätt efter dina önskemål.

Boka restaurang

Boka bord online

Frukosten är en viktig del av dagen och därför vill vi att du och alla våra hotellgäster ska börja den på bästa sätt. Vi tillämpar därför tidsbokning för alla våra gäster för att upplevelsen ska bli så smidig och trevlig som möjligt.

Du bokar ditt bord genom att klicka på "boka bord online" eller genom receptionen när du checkar in. Självklart är även du som inte bor på hotellet välkommen att boka bord för frukost hos oss. Se meny och prislista längst ner på sidan.

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Swish, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 07:00-11:30 (Öppettider under sportlovet v. 9 mån-fre 06:30-11:00 Lör-sön 07:00-11:30: mån-fre 06:30-11:00, lör-sön 07:00-11:30)