Ta kontroll över din ekonomi med förbetalning

Vår Corporate Cheque är en smart lösning för dig som inte bor så ofta på Scandic. Du och ditt företag får specialpriser på rum 10 nätter åt gången.Fördelarna med corporate Cheques

  • De är digitala ocn enkla att använda
  • Du får ett bra pris till en mindre investering
  • Du kan budgetera hotellkostnaderna vid årets början
  • Checkarna kan användas av flera personer
  • Dina checkar gäller alla dagar i veckan
  • Du får alla dina förmåner och tjänar poäng som vanligt om du är Scandic Friends-medlem
  • Du får vår frukostbuffé, wifi, tillgång till gym och övriga bekvämligheter som Scandic erbjuder när du bor

Varje check gäller för en övernattning i ett enkelrum, inklusive frukostbuffé. På vissa hotell tillkommer ett tillägg, men du har fortfarande gjort en bra affär. En uppsättning med 10 checkar kostar 14,200 kr inklusive moms. Observera att under vissa perioder då det är högsäsong för kongresser och events gäller eventuellt inte Corporate Cheques.

Hur beställer jag Corporate Cheques?

Det är enkelt att beställa och betala med betalkort. Så snart din betalning är gjord kommer vi att skicka dina checkar i pdf-format via e-post.

Observera att Corporate Cheques endast kan beställas av dig som bor i ett av våra nordiska länder (Sverige, Norge, Danmark eller Finland). Däremot kan Corporate Cheques användas på samtliga av våra Scandichotell.

Dina digitala checkar har en bokningskod. Du fyller i koden när du bokar på vår webb i fältet "Lägg till bokningskod".

Om du har Bonus Cheque i pappersformat, klicka på "Boka med Bonus Cheque". Dina bonuscheckar i pappersformat gäller för boende fram till och med 31 december 2024. Men bonuscheckarna kommer inte att finnas till försäljning efter 6 maj 2024. Vår nya produkt heter Corporate Cheque och är digitala men med samma villkor som Bonus Cheque.