Så här får du inte långtråkigt på hotell

Är du en av dem som inte alls njuter av ensamtid och tystnad inne på ett hotellrum? Grattis! Då har du kommit till rätt ställe. Hotell är en av de mest spännande miljöer man kan vara på, och här finns aktiviteter dygnets alla timmar. Ta del av våra fem tips som gör hotellbesöket till ett äventyr!Fem tips - så här får du inte långtråkigt på hotell

1. Häng i hotellets lobby

Slå dig ned där det där det cirkulerar flest folk! Beroende på vilket hotell du besöker är det förmodligen restaurangen, baren eller lobbyn. Här kan man fånga upp många spännande historier över axeln och med din laptop i knä eller smart har du såklart fritt wifi

2. Snacka med personalen

Hotellverksamheten är igång twentyfourseven och på hotell är det bara hotellgästerna som sover. Personalen är på plats och sköter hotellet såväl dag som natt och det finns alltid någon vänlig själ att prata med om du har långtråkigt.

3. Gå med i Scandic Friends och var med på medlemskväll

Undersök om det är en träff för Scandic Friends-medlemmar någonstans på hotellet. Många hotell anordnar community tables varje vecka där frekventa resenärer kan träffas och nätverka. Allt du behöver göra för att bli medbjuden är att gå med i Scandic Friends.

4. Träna loss på hotellets gym

Finns det något mer smärtsamt än att sätta på sig träningskläder och gå till gymmet? Tja, inte på Scandic! Här glider du lätt in på hotellets egna gym och kan lätt dra några kilometer på löpbandet. Vill du hellre ut på tur i staden så får du tips på rutt av oss på hotellet. 

5. Läs läs läs

Passa på att sjunka ned i en tidning. Med den digitala tidningstjänsten PressReader så kan du välja bland mer än 5000 tidningar och magasin på olika språk. Kostar ingenting när du är på Scandic!