Våra restauranger

Hungrig som en varg eller bara sugen på nånting litet? Hur som helst, vi rekommenderar att du kommer in till en av våra restauranger. Vi har flera olika restauranger att välja mellan på många olika platser. Naturligtvis är du välkommen oavsett om du bor på hotellet eller inte.

Tillfälligt stängda restauranger och barer

På grund av rådande omständigheter har vi varit tvungna att tillfälligt stänga våra barer och restauranger. I vår shop säljer vi ett begränsat sortiment av färdigproducerade varor.    

Snygg inredning, god mat och service

Är du på humör för lite god mat och goda drycker i en avslappnad atmosfär? Då bör du överväga att komma och äta hos oss. Våra dedikerade kockar erbjuder ett brett utbud av noggrant utvalda rätter med tonvikt på det skandinaviska köket och med en internationell twist. Du hittar allt från hotellfrukost och brunch till lunch och middag. Ta en titt på våra mest populära middagsrestauranger.

Alla våra restauranger är kontantfria. Vi tar emot de flesta kort, bland annat VISA, MasterCard och American Express. Vi tar emot kontantbetalningar i hotellreceptionen.