Karin och Jennie checkar ut

Karin Bastin och Jennie Hammar checkar ut från vardagspusslet i Hollywood och in på Scandic. Vi har följt deras vardag och diskussioner om vänskapsrelationer, mat och hälsa.

Om livet i HOLLYWOOD & hur DU checkar ut med stil

I den populära podcasten "Veckans bläcka!" får vi varje vecka lyssna på när Karin Bastin och Jennie Hammar pratar om allt från träning och hälsa, kändisspaningar till vardagslivet med barn, hundar och familjerna. Vi på Scandic är stolta över att samarbeta med den färgstarka duon som vi låtit testa våra hotell, koncept och gästupplevelser. 

Två snabba frågor

Vi har har frågat Karin och Jennie om bästa om bästa sättet att checka ut från vardagspusslet.

Vad är det bästa med LA?

Karin: Vädret! Och vardags-LA, den relaxade och trevliga inställningen bland människorna i staden. Du har också närhet till mycket.

Jennie: Jag håller med, det är blandningen av allt. Natur, storstad, hav och strand. Och alla olika kulturer. Det finns så oändligt mycket att upptäcka i den här stan.

Vad är en ultimat utcheckning?

Karin: Vi har gjort flera resor tillsammans och det är underbart. En del av själva utcheckningen när man bor i LA och ska åka någonstans är själva resan dit. Senast var vi i Santa Barbara ihop med vår kompis Issa. Vi samlas hemma hos någon, dricker kaffe och äter frukost och sedan in i bilen. Det spelas härlig musik, vi dryftar det senaste – det är här stämningen sätts. Sedan kommer vi fram och checkar in. Tänk vuxen-pyjamas-party-känsla.

Jennie: Efter en lunch vid poolen loungar vi – snackar, kollar i tidningar och bara myser och har det trevligt. På kvällen har vi bokat bord på en härlig restaurang inne i den lilla staden. Vi äter middag och babblar vidare. Dagen efter börjar vi med en långfrukost i buffén och en prommis på stranden. Vi tar verkligen tillvara på tiden. Vanligtvis delar vi rum också, så vi pratar ju tills någon stupar.

Att checka ut en stund är enligt Karin och Jennie det bästa man kan göra för sig själv och för sin partner eller familj. Man kommer ju tillbaka som en härligare person.