Veckans bläcka livepodd

Biljetterna sålde slut på bara några timmar. Och den 4 mars 2017 var det äntligen dags för Karin Bastin och Jennie Hammars scendebut på Haymarket by Scandic med liveinspelning av podden Veckans Bläcka inför en fullsatt publik.

Scandic presenterar Veckans Bläcka livepodd

Intresset var stort när biljetterna till Karin Bastins och Jennie Hammars första liveframträdande släpptes. På bara några timmar var det slutsålt. Den populära podcastduon lämnade Hollywodd och checkade in på Haymarket by Scandic i Stockholm. 

Förberedelser inför livepodden

Det är mycket som ska förberedas innan man kliver på scenen. Scenen ska pyntas, fåtöljerna ska vara sköna och inte minst ska ljudet fungera. ”Vi ska inte ha tuggummi, vi ska inte hålla på och dricka och sörpla Karin.” konstaterade Jennie efter soundcheck. 

Mingel på Haymarket innan sändning

Innan showen minglade Karin och Jennie med alla gästerna i den vackra eventvåningen på Haymarket med utsikt mot Hötorget. Det bjöds även på bubbel och tilltugg medan den fantastiska DJ:n Mia Adam stod för den sköna musiken. 

Äntligen dags att inta scenen

Inför en förväntansfull publik blev det äntligen dags för Karin och Jennie att inta scenen. Med tema tjejresor genom tiderna fick publiken följa med på många olika resor och samtidigt ta del av deras privata foton på de stora bildskärmarna. Kvällen avslutades med en egen version av träningsfenomenet Soul Cycle, fast utan cyklar. Där åhörarna peppades med starka budskap som ”We work hard so we can turn our bad days into our good days, and our good days into our best days” och ”It’s not how good you are, its how good you want to be”. Efterfesten fortsatte långt in på småtimmarna på den populära cocktailbaren Americain på Haymarket.