Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Bo i hjärtat av Bergen, vid fiskmarknaden, med fantastisk utsikt över staden. Upplev attraktioner som Fløibanen, Nordnesparken och ett brett utbud av vandringsleder i de sju bergen som omger staden. Perfekt när du vill ha en paus från vardagen.

Read more about Scandic Strand

I vår hotellbar Femte i Andre, som är känd som en av Norges bästa barer, kan du njuta av atmosfären med en god drink. Författaren Gunnar Staalesens berömda romanfigur Varg Veum är en berömd gäst på hotellet Scandic Strand. I böckerna återkommer han i olika miljöer runtom hotellet. Vi har en frukostbuffé med havsutsikt och en möteskapacitet för upp till 80 personer fördelat på 5 mötesrum. När du bor hos oss kan du träna kostnadsfritt på hotellets partnergym, Actic Gym, som ligger bara 5 minuter från hotellet, eller låna gåstavar eller en cykel från receptionen. Tveka inte att fråga oss om förslag på rutter. Vi har fritt wifi för alla hotellgäster.

Missa inte ett besök till Bryggen med de historiska hansabyggnaderna. Från Bergen kan du ta tåget till Flåmsbanen, järnvägsbanan som går längs spektakulära raviner, vattenfall och floder, och njuta av det vackra landskapet som omger Bergen. Scandic Strand har attraktioner som Bryggen, Torgallmenningen, Ole Bull Scene och Den Nationale Scene alldeles i närheten. Ta en promenad genom staden, besök Bergen domkyrka och ät lunch eller middag på Bergen Matbors, där du hittar fem restauranger under samma tak. Om du har tid rekommenderar vi att du stannar till vid Nordnesparken eller går på en vandringstur i ett av de sju berg som omger Bergen. Bergen Flesland flygplats ligger ungefär 20 minuter med bil från hotellet.

3.5 823 Omdömen från TripAdvisor

Hitta hit

Scandic Strand Telefon

+47 55593300

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Strand Adress

Strandkaien 2-6
BERGEN