Hønefoss

Hønefoss är en trevlig stad i Ringerike som delas av älven Begna och vattenfallet Hønefossen, som man kan se från stadens bro. Staden grundades på nordsidan av Hønefossen och älven, men med den moderna utvecklingen och efter stadsbränder på den norra sidan fortsatte staden att utvecklas på den södra sidan. Søndre torv på sydsidan av älven Begna betraktas nu som stadens centrum. Hønefoss är ett trafiknav i östra Norge med goda transportförbindelser till Oslo, Drammen, Bergen, Oslo flygplats Gardermoen och Gjøvik. Hønefoss ligger även längs järnvägen Bergensbanen, som går från Oslo till Bergen, och E16 passerar staden. Hønefoss har ett idylliskt läge med Tyrifjorden och Krokskogen strax utanför stadsgränsen.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.