hotell i Malmö

Malmö är musikalernas stad och bjuder på både gammalt och nytt. Flärdfulla fynd från antikmässor blandas med moderna köpcentrum. Staden lever året om med blommande trädgårdar från tidig vår till skridskoåkning en frisk vinterdag.

Boka

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
Antal personer
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en frinatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en frinatt.
Fler alternativ Bokningskod, eller Bonus Cheque eller Frinatt Färre alternativ

Allt inom räckhåll

Minnesvärd scenupplevelse

Malmö genomsyras av musik året om. I augusti förvandlar Malmöfestivalen Centrala Malmö till en musikalisk gryta. Malmö Opera bjuder på både klassiska och nyskrivna föreställningar samt möjligheten att få uppleva livet bakom kulisserna. Stämma in i allsång och en bio i det fria får du om du beger dig till Pildammsparken.

Förkovring

Vid Malmöhus slott, nordens äldsta bevarade renässansslott, finns Malmö museer. Stig ombord på U3, en ubåt från andra världskriget på Teknikens och Sjöfartens hus eller spana in akvariet.

Kaffe på riktigt

Är du på språng mellan shopping och sevärdheter kan en god kopp kaffe göra susen. Antingen tar du den med dig ner till kanalen eller slå dig ner på Möllevångstorget med en av stans mest eftertraktade cappuccinos i handen.

För den våghalsige

För den som inte räds kyla kan doppa sig i vattnet i Ribersborgs kallbadhus eller ”Kallis” som Malmöborna skulle säga. Tina sedan upp i både kropp och själ i bastun med havsutsikt. I Västra hamnen tornar Turning Torso upp sig och här kan du testa dina konster i Stapelbäddsparken, en av Europas största skejtanläggning.

Från den ena till den andra

Emporia i Hyllie, en av Nordens största gallerior, är ett mecka för den shoppingsugna. Hit tar du dig med tåg från Gallerian Triangel på bara ett par minuter. Småbutiker och exklusiva märkeskläder hittar du längs gågatan mellan Stortorget och Gustav Adolfs torg.

Hotell för varje strapats

På Scandic Stortorget bor du vägg i vägg med Lilla torg där mat och dryck står i centrum. Scandic Triangeln tornar upp sig över gallerian med samma namn. Det är bäddat för bra shopping även på Scandic Malmö city. Från teverandan på Scandic Kramer kan du spana in folkvimlet på Stortorget. Scandic St Jörgen ett stenkast till St Petrikyrkan som är Malmös äldsta byggnad och när du bor på Scandic Segevång kan du passa på att finslipa putten.

 Kafétips

  • Cafe Number 6 - Mäster Henriksgatan 
  • Uggla Kaffebar - Sankt Knuts torg 
  • Solde - Regementsgatan 
  • Lilla Kafferosteriet - Baltzarsgatan 
  • Kaffebaren Möllan - Möllevångstorget