hotell i Visby

Gotland hör till de mest populära sommarresmålen i Sverige, och vårt hotell Scandic Visby ligger vackert nära hamnen i den idylliska staden Visby. De medeltida gränderna i centrala Visby har allt från små butiker till större affärer och ligger på några få minuters gångavstånd från hotellet. Det finns mycket att göra på Gotland: upptäcka Fårö, ta en guidad visning av Visby världsarvstad, koppla av på någon av de vackra stränderna eller vara kulturell och gå på teater. Gotland är populärt bland familjer med Kneippbyn som är en äventyrs- och vattenpark samt Lummelundagrottan som tar dig på en resa 400 miljoner år bakåt i tiden.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.