Hotell i Kouvola

Utforska historien och njut av fantastiska friluftsaktiviteter i den mångsidiga staden Kouvola. Du kommer inte att få slut på saker att göra i Kouvolaområdet. Beundra det gamla Verla träsliperi och pappfabrik och det inbjudande museikvarteret, eller tillbringa en rolig dag på Tykkimäki nöjespark. Njut av atmosfären i de charmiga träbyggnaderna museikvarteren Kaunisnurmi eller tillbringa en rolig dag på Tykkimäki nöjespark. Staden har vackra naturområden att utforska, såsom Repovesi nationalpark och Kymijokis stränder. Scandic Kouvola erbjuder ett bekvämt boende och utmärkt läge mitt bland Kouvolas sevärdheter!

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.