Hotell i Seinäjoki

Seinäjoki, som ligger i Österbotten, är framför allt känt för sina sommarevenemang. Med festivalerna Tangomarkkinat, Provinssirock och Vauhtiajot Race & Rock finns det ingen brist på underhållning! Scandic Seinäjoki ligger mitt i smeten, vilket gör det till en perfekt bas för att utforska allt som staden har att erbjuda. Du kan även besöka Alvar Aalto-centret och Södra Österbottens landskapsmuseum om du vill förkovra dig i områdets historia. Utforska naturen med en kajaktur på de närliggande åarna och sjöarna 

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.