Imatra

Forsen Imatrankoski och Saimens skärgård med sina vackra stränder väntar dig i natursköna Imatra. Naturlederna Muinaisuoma och Kruununpuisto och jättegrytorna, ett slags stenformationer, lockar till en uppfriskande promenad i det historiska nationallandskapet. Med Imatras många sommarevenemang och avkopplande atmosfär finns det gott om nöjen. Härifrån är det även enkelt att korsa gränsen för en dagstur till Ryssland. Det enklaste sättet att utforska Imatra är att bo på Scandic Imatran Valtionhotelli – de underbara vandringslederna till den natursköna floden Vuoksen börjar precis intill hotellet!

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.