Boka - garanterat bäst pris

Lounge
Lounge Loungebar
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang och bar

I vår sköna lounge serverar vi en härlig frukost och trevliga mat- och dryckesalternativ från vår bistromeny hela dagen. Här kan du arbeta bekvämt med eget uttag för datorn och gott om plats för ett mindre möte eller en AW. Önskar du en bredare meny av tillagad mat så välkomnar vi dig till restaurangen på vårt systerhotell Scandic Norra Bantorget 50 meter bort.

Boka restaurang

+46 8 51736600

Sommarstängt
Vi erbjuder en god frukostbuffé och det går även att få en individuellt paketerad frukost för dig som önskar. Justeringar kring restaurangens öppettider kan förekomma, nedan ser du nuvarande öppettider. Kontakta hotellet för att få information om vad som gäller under just ditt besök.

Starta morgonen med en godare frukost. Välj bland noggrant utvalda produkter av hög kvalitet – du hittar bland annat svensk äppelmust, overnight oats med olika toppings och kaffe som du pressar själv för att få till din perfekta smak. Hoppas det smakar!

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 07:00-10:30

Menyer