Boka - garanterat bäst pris

Lounge
Lounge Loungebar
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang och bar

I vår sköna lounge serverar vi en härlig frukost och trevliga mat- och dryckesalternativ från vår bistromeny hela dagen. Här kan du arbeta bekvämt med eget uttag för datorn och gott om plats för ett mindre möte eller en AW. Önskar du en bredare meny av tillagad mat så välkomnar vi dig till restaurangen på vårt systerhotell Scandic Norra Bantorget 50 meter bort.

Boka restaurang

+46 8 51736600

Förändrat materbjudande och anpassning av faciliteter
På grund av rådande omständigheter har vi tillfälligt anpassat vårt restaurangerbjudande på hotellet. Ett begränsat utbud av mat och dryck erbjuds i vår shop. Vi serverar också en individuellt paketerad frukost. Eventuella avvikelser gällande gym och relax kan förekomma.

Starta morgonen med en godare frukost. Från och med den 27 januari förnyar vi vår frukost så att du kan inleda dagen på bästa sätt. Välj bland noggrant utvalda produkter av hög kvalitet – du hittar bland annat svensk äppelmust, overnight oats med olika toppings och kaffe som du pressar själv för att få till din perfekta smak. Hoppas det smakar!

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-10:00, lör-sön 07:00-11:00
Middag: mån-sön Stängt
Bar: mån-sön Stängt

Menyer