Boka - garanterat bäst pris

Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg
Scandic-Foresta-Restaurant-Bistro.jpg
Tillbaka till hotellets startsida

Forestas Bakficka

Avnjut en utsökt middag i vår trevliga Bakficka. Vår restaurang har en intim känsla med modern design där vi vill att du ska känna dig som hemma.

Ät något gott från grillen eller rotisseriet i vårt öppna kök samtidigt som du får en pratstund med kocken. En perfekt dag för livsnjutaren! Från vinlistan kan du välja något av de många vinerna som finns på glas, eller en välsmakande öl.

Jobba samtidigt som du tar något gott att dricka i loungen eller ät middag med släkt och vänner i vår smakfullt inredda restaurang. På sommaren kan du njuta av solnedgången från Terrassen.

Vår goda frukostbuffé står uppdukad på morgonen till alla hungriga gäster. Vill du hellre njuta av frukosten på ditt rum eller ta med dig den, säg bara till i receptionen så ordnar vi en frukostbox.

Vi gör allt för att du ska känna dig trygg och därför kan frukosten komma att serveras vid olika tidpunkter som vi bokar in dig på. Detta för att skapa trygga avstånd mellan alla gäster. Välkommen!

Det här hotellet är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:30-10:30
Middag: ons, fre-lör 17:30-19:30, mån-tis, tor, sön Stängt
 (Endast drop in. Observera att ändringar kan förekomma pga rådande situation. .: ons, fre-lör 17:30-19:30, mån-tis, tor, sön Stängt)

Menyer