Tillbaka till hotellets startsida

Parkering – kommer du med bil?

Vi erbjuder våra övernattande gäster kostnadsfri parkering i parkeringsgaraget under hotellet. Gäster som inte övernattar betalar en liten avgift.

Scandic Eremitage erbjuder kostnadsfri parkering för våra övernattande gäster i parkeringsgaraget under köpcentrumet Lyngby Storcenter.

Så här tar du dig till parkeringsgaraget

Parkeringsregler från och med den 16 januari 2019

Från och med den 16 januari 2019 kommer registreringsskyltarna på alla fordon som kommer in i parkeringsgaraget att fotograferas.

Scandic Eremitage erbjuder fri parkering för övernattande gäster på villkor att de registrerar sitt fordons registreringsskyltar med en parkeringskod på Apcoa Flows webbplats eller på surfplattan som finns i receptionen.

Be om en parkeringskod i receptionen. Registrering krävs för att lämna parkeringsplatsen och den registreringen måste bli gjord inom en timme från parkeringsstart. Kom ihåg att om du förlänger din vistelse så behöver du även förlänga sin registreringen av ditt fordon.

Observera att Scandic Eremitage inte styr över parkeringsavgiften. Parkering, registrering och validering av parkeringen är gästens ansvar. Scandic Eremitage står inte för avgifter som uppkommit i samband med bortglömd registrering, överskriden valideringsperiod eller fel i registreringen.

Stora fordon

Maxhöjden för fordon i parkeringshuset är 1,80 meter. Fordon som är högre än maxhöjden måste parkera i parkeringsgaraget till vänster på egen bekostnad – ingång från Klampenborgvej. Det finns även en utomhusparkering på Firskovvej, cirka 400 m från vårt hotell.

Gäster som inte övernattar

Parkeringspriset för gäster som INTE bor på hotellet är 6 DKK för varje halvtimme eller del därav (första timmen är gratis), måndag till lördag. På söndagarna är parkeringen kostnadsfri.

Kontakta hotellet direkt för mer information.

Garage (Lyngby Storcenters P-kælder)

  • Antal laddningsstationer för elbilar: 4
  • Vänligen kontakta hotellet för priser på laddning.
  • Parkeringsplats kan bokas i förväg: Nej
  • Antal parkeringsplatser: 3000
  • Avstånd till hotellet: 0 m
  • Adress: Lyngby Storcenter - Klampenborgvej 230
  • Fri parkering