Tillbaka till hotellets startsida

Parkering – kommer du med bil?

Vi erbjuder våra övernattande gäster kostnadsfri parkering i parkeringsgaraget under hotellet. Gäster som inte övernattar betalar en liten avgift.

Scandic Eremitage erbjuder kostnadsfri parkering för våra övernattande gäster i parkeringsgaraget under köpcentrumet Lyngby Storcenter. Kom ihåg att du måste få en giltig parkeringsbiljett* när du kör in i garaget. Använd inte kreditkort och kom ihåg att visa upp din lapp i receptionen när du checkar in.

*När du parkerar i Danmark behöver du en parkeringsskiva på insidan av framrutan. Parkeringsskivan visar trafikvakten vilken tid på dagen du parkerade bilen. Följ sedan parkeringsanvisningarna för garaget i fråga. Om du inte har en parkeringsskiva på insidan av framrutan riskerar du att få en parkeringsbot. Du kan köpa en parkeringsskiva på större bensinstationer för omkring 20 DKK.

Hur man använder parkeringsskivan: Du kommer till parkeringen kl. 11.00. Parkeringen erbjuder två timmars fri parkering. Ställ in din parkeringsskiva på kl. 11.00. Du kan nu parkera fram till kl. 13.00 utan kostnad. Om din bil står kvar på parkeringen efter kl. 13.00 riskerar du att få en parkeringsbot.

Så här tar du dig till parkeringsgaraget

Giltiga parkeringsbiljetter löses ut i biljettautomaten som finns vid ingången från Klampenborgvej (ta höger avfart i rondellen). Kör ner på bottenvåningen och följ Scandics skyltar. Det finns även en infart från Toftebækvej.
Parkeringsgaraget till vänster om rondellen är EJ inkluderat.

Stora fordon

Maxhöjden för fordon i parkeringshuset är 1,80 meter. Fordon som är högre än maxhöjden måste parkera i parkeringsgaraget till vänster på egen bekostnad – ingång från Klampenborgvej. Det finns även en utomhusparkering på Firskovvej, cirka 400 m från hotellet.

Gäster som inte övernattar

Parkeringspriset för gäster som INTE bor på hotellet är 6 DKK för varje halvtimme eller del därav (första timmen är gratis), måndag till lördag. På söndagarna är parkeringen kostnadsfri

Kontakta hotellet direkt för mer information.

Garage (Lyngby Storcenters P-kælder)

  • Parkeringsplats kan bokas i förväg: Nej
  • Antal parkeringsplatser: 3000
  • Antal laddningsstationer för elbilar: 4
  • Avstånd till hotellet: 0
  • Adress: Lyngby Storcenter - Klampenborgvej 230
  • Fri parkering