The Reef öppettider och priser

Äventyrsbadet The Reef har öppet året runt, så att du kan njuta av den tropiska semesterstämningen när det passar dig. Skapa nya traditioner och besök äventyrsbadet under de största högtiderna – påsk, jul och nyår. Här hittar du öppettiderna och entrépriser till The Reef äventyrsbad.Öppettider för The Reef äventyrsbad

Vi har öppet året runt, och när du bor på hotellet har du fri tillgång til äventyrsbadet under hele din vistelse. Du kan också besöka äventyrsbadet som dagsgäst utan att bo på hotellet. 

Tillgang som dagsgäst:
Det är möjligt för gäster utan hotellbokning att använda äventyrsbadet. Om du inte bor på hotellet måste du köpa en biljett till äventyrbadet. Förbokning och tidsbokning är endast möjlig om du köper en biljett till äventyrbadet online före ankomst - då är du garanterad entré. Biljetter kan dock också köpas i receptionen, men här kan vi inte garantera tillgång, eftersom badvakterna kan stänga om äventyrbadet är full.

Köp biljetter här

Entrébiljetter kan också köpas i appen 'GoVisit' (ladda ner appen - hitta 'Scandic The Reef Water Park' och välj 'Program, här hittar du biljetterna där du kan välja önskat datum och tidsperiod.

Håll dig uppdaterad om The Reefs öppettider och priser genom att titta in på den här sidan eller vår Facebook-sida.

Normala öppettider

Veckodag Tider
Måndag 8-21
Tisdag 8-21
Onsdag 8-21
Torsdag 8-21
Fredag 8-21
Lördag 8-21
Söndag 8-21

Särskilda öppettider

Under helger, helgdagar, skollov och högsäsongen är äventyrsbadet öppen med normala öppettider för våra boendegäster. Öppettiderna för dagsgäster kan komma att ändras. 

The Reef – Priser

När du bor på hotellet ingår entré till äventyrsbadet i din vistelse. Om du inte bor på hotellet måste du köpa biljett till äventyrsbadet. Entrébiljetter måste köpas i förväg, då är du garanterad entré. Om du dyker upp utan biljett kan du bara komma in om det finns plats, eftersom badvakterne kan stänga om äventyrsbadet är full.

Standardpriser

Måndag-fredag och söndag: 200 DKK per person.
Lördag och semesterperioder: 225 DKK per person.

Barn under tre år går alltid in gratis.

Gruppriser

Är ni en grupp med mer än 20 personer och vill veta mer om grupperbjudanden?

Vänligen kontakta thereef@scandichotels.com 

Observera att grupperbjudanden inte är tillgängliga på helger, lov och under sommarhögsäsongen.