Tropiskt vattenland

Scandic The Reef erbjuder en 1 500 kvm karibisk vattenpark där både barn och vuxna kan roa sig med rutschbanan, vattenfallet och utomhuspoolen, samt njuta av den härliga, tropiska värmen.

På Scandic The Reef är det omöjligt att inte lägga märke till den imponerande och äventyrliga tropiska vattenparken som är byggd runt ett berg med Karibien-inspirerade landskap. Du får uppleva palmer, stenar, regnskog, geckoödlor och glatt fågelkvitter. En tur på den täckta vattenrutschbana som är 80 meter lång och har en fallhöjd på 10 meter kommer att ge dig fjärilar i magen! Släpp fram din inre skattletare och försök dyka ner till botten i den 3,5 m djupa dykpoolen.
Vi har totalt 5 pooler, alla med en temperatur på 29 °C, och lufttemperaturen i vår vattenpark är 32 °C.

Du kan också koppla av i en av våra fem bubbelpooler som är uppvärmda till 37 °C, eller i vårt varma ångbad. Utomhus hittar du vårt soldäck med en uppvärmd utomhuspool med fontän, liksom en utomhusbubbelpool och två bastur.

Som gäst på hotellet har du gratis inträde till vattenparken

Varje år välkomnar The Reef vattenpark omkring 135 000 besökare. Gäster som bor på hotellet får använda vattenparken gratis.

Följ Scandic The Reef på Facebook och få uppdateringar om de senaste nyheterna, tävlingar och hotellerbjudanden.

The Reef öppettider

Sön–tor: 08.00–21.00
Fre-lör: 08.00–22.00

The Reef entréavgifter

För aktuella entréavgifter – Se entréavgifter här (Länken öppnas i ett nytt fönster)