The Reef - Tropiskt vattenland

Scandic The Reef erbjuder en 1 500 kvm karibisk vattenpark där både barn och vuxna kan roa sig med rutschbanan, vattenfallet och utomhuspoolen, samt njuta av den härliga, tropiska värmen.

På Scandic The Reef är det omöjligt att inte lägga märke till den imponerande och äventyrliga tropiska vattenparken som är byggd runt ett berg med Karibien-inspirerade landskap. Du får uppleva palmer, stenar, regnskog, geckoödlor och glatt fågelkvitter. En tur på den täckta vattenrutschbana som är 80 meter lång och har en fallhöjd på 10 meter kommer att ge dig fjärilar i magen! Släpp fram din inre skattletare och försök dyka ner till botten i den 3,5 m djupa dykpoolen. Kanske hittar du guldmynt av dyrbar metall som kan bytas in mot glass i vår bar.

Vi har totalt fem pooler, alla med en temperatur på 29 grader, och lufttemperaturen i vår vattenpark är 32 grader.

Du kan också koppla av i en av våra fem bubbelpooler som är uppvärmda till 37 grader, eller i vårt varma ångbad. Utomhus hittar du vårt soldäck med en uppvärmd utomhuspool med fontän, och en utomhusbubbelpool och två bastur.

Fritt inträde för dig som hotellgäst

Varje år välkomnar The Reef vattenpark omkring 135 000 besökare. Boende hotellgäster har fritt inträde till vattenlandet.

The Reef öppettider

Söndag - torsdag: kl. 08:00-21:00
Fredag-lördag: kl.08:00-22:00