Boka - garanterat bäst pris

Restaurant
Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Restaurang Det Gule Pakhus

Njut av en god middag i en avkopplande och klassisk miljö i vår restaurang Det Gule Pakhus.

I Det Gule Pakhus kan du njuta av en avkopplande middag tillsammans med familj, vänner och kollegor. Det Gule Pakhus har bevarat den rustika miljön i den historiska originalbyggnaden, och atmosfären är påtaglig med de synliga träbjälkarna och utsikten över den gamla vinkällaren.

Menyn bygger på vår kärlek till lokala och säsongsbaserade råvaror, och du kan vara säker på att varje rätt är tillagad med matglädje, kvalitet och goda ingredienser. Vår serveringspersonal rekommenderar gärna ett gott vin från vinkällaren eller en öl från vårt stora utbud av flask- och fatöl.

Stämningen i restaurangen är avslappnad och trevlig, och alla är välkomna – oavsett om du är gäst på hotellet eller bara vill äta en trevlig middag alldeles i närheten av Frederikshavns centrum.

Torsdagserbjudande: Fisk- och skaldjursbuffé inklusive dessert och frukt

Pris: Vuxna – 235 DKK (barn under 14, 149 DKK)

Varje torsdag på Det Gule Pakhus kan du göra en djupdykning i havets specialiteter. Med fokus på säsongens bästa urval av fisk och skaldjur kan bufféns rätter skifta beroende på dagens fångst. Men du kommer alltid att hitta fem varma och fem kalla rätter med fisk och skaldjur på buffén samt ett urval av fisk- och skaldjurssoppor.

Bufféns fisk och skaldjur levereras av vår lokala leverantör, Strandby Fisk. Därför kan du också räkna med att majoriteten av vår fisk och skaldjur kommer från en hållbar fiskeleverantör som uppfyller MSC:s fiskestandard.

Erbjudandet är tillgängligt varje torsdag kl. 18.00–21.00*

Boka bord på telefon +46 20 69 32 82 eller på dinnerbooking.dk

Söndagserbjudande: Ät ”roast ad libitum” (så mycket grillat du orkar) från danska Angus-kor

Kostar endast 179 DKK! (Barn under 13 år äter för halva priset)

Varje torsdag bjuder vi in dig att äta så mycket grillat kött du kan i restaurangen Det Gule Pakhus. Med kvalitetskött från danska Angus-uppfödare är du garanterad att få ett stycke otroligt mört kött från frigående kor.

Glöm den klassiska buffén! Här serveras maten vid bordet. Du kan välja fritt mellan två sorters kött, och till det kan du välja två sorters potatis och två såser. Mitt i restaurangen finns en salladsbuffé där du kan ta för dig. Du kan äta så mycket du vill – säg bara till så kommer servitören med en ny tallrik.

Erbjudandet är tillgängligt varje söndag kl. 17.30–21.00*

Boka bord på telefon +46 20 69 32 82 eller på dinnerbooking.dk

*Vi förbehåller oss rätten att ändra öppettiderna i samband med särskilda evenemang och under högtids- och semesterperioder.

Öppettider

Opening hours
Lunch: Mon-Sun 12:00-15:00
Dinner: Mon-Thu 17:30-21:30, Fri-Sat 18:00-21:30, Sun 16:30-21:00