Unika festlokaler och festvåningar

Scandic har ett stort utbud av festlokaler för allt från det lilla intima firandet till bröllop, födelsedagsfester och studentmottagningar. Varför inte ha festen på en terrass, i en restaurang, bar, svit eller i en teater ombyggd till festlokal?

festlokaler för alla typer av firande

Att anordna en större fest är både roligt och utmanande. Hur mycket mat går åt, hur många bjud i glasen bör jag ha och ska vi ha buffé eller bordsservering? Vi på Scandic är experter på att arrangera allt från mindre tillställningar till bröllop, stora fester och konferenser. Hör av dig till respektive hotell för pris, bokning och bollplank inför din fest. Här listar vi några av alla våra unika lokaler.

Festlokaler i Stockholm

Downtown Camper by Scandic

Låt gästerna leka loss mellan shuffleboard och den privata baren i Game Room. För större sällskap kan fler ytor öppnas upp och ta upp till 200 minglande gäster.


 

Scandic Star Sollentuna

Festliga middagar, mingel eller event? Här ryms upp till 450 personer under det 30 meter höga glastaket med naturligt solljus.


 

Scandic Victoria Tower

Hotellet är en designdröm signerad arkitektbyrån Wingårdh och erbjuder en skybar på 34e våningen. Det bästa är att du kan hålla privata fester här. 


 

Scandic Infra City

24 våningar upp har du en slående utsikt som inramning till din fest. Här finns flera lokaler att välja på, både för mindre och större fester och bröllop.


 

Scandic Anglais

För Stockholms nattsuddare är Bar 101 ett självklart inslag i faunan av barer värda ett besök. Har du din fest här kan du dessutom boka terrassbaren, en utmärkt plats att hänga på under ljumma kvällar. 


Scandic Vasateatern på Grand Central

En teater ombyggd till festlokal kan inte bli annat än unik. Känn historiens vingslag medan du avnjuter din middag vid dukat bord. Varför inte boka ett liveband som uppträder på scenen? 


Scandic Continental

Mitt i Stockholm hittar du detta moderna hotell med en fantastisk takbar, takterrass och soldäck. Här kan ni vara upp till 300 personer som möts. 


Haymarket by Scandic

Art Deco-hotellet mitt i Stockholm med inredning som för tankarna till 20-talet. Sviten "Grand Terrace Suite" har en privat takterrass och bar för dig som vill bjuda på det lilla extra.


Scandic Hasselbacken

Ett förstahandsval för många bröllopsfester. Dansa bröllopsvals i den unika festlokalen Hazeliussalen, mingla på terrassen med utsikt över den stora trädgården och avnjut en välkomponerad middag i den vackra matsalen.


Scandic Foresta

Ha din fest i borgen med anor från 1910. Högt belägen ovanför Värtan har du en vidsträckt sjöutsikt i ett läge med kvällssol.Scandic Talk

På 19e våningen ligger en skybar som inte bara bjuder på fantastisk utsikt och goda drinkar. Här finns även en terrass som blir grädden på moset på din fest ovan trädtopparna.


Festlokaler i Malmö

Scandic Triangeln

Här hålls event och fester för upp till 450 personer. Festliga middagar, mingel eller andra större tillställningar passar spektakulära Ballroom och våra stora öppna ytor utmärkt.


Festlokaler i Linköping

Scandic Frimurarehotellet

Den här festvåningen Vintergatan är helt fantastisk och unik i stan med sin kapacitet, sitt läge och sin underbara känsla. Ett toppenställe helt enkelt!  

Scandic Linköping City

Verandan vid ån har under flera år blivit utsedda till Östergötlands bästa restaurang av White Guide. Lyllos den som får ha sin fest här.