Unika festlokaler och festvåningar

Scandic har ett stort utbud av festlokaler för allt från det lilla intima firandet till bröllop, födelsedagsfester och studentmottagningar. Varför inte ha festen på en terrass, i en restaurang, bar, svit eller i en teater ombyggd till festlokal?

festlokaler för alla typer av firande

Att anordna en fest är både roligt och utmanande. Hur mycket mat går åt, hur många bjud i glasen bör jag ha och ska vi ha buffé eller bordsservering? Vi på Scandic är experter på att arrangera allt från mindre tillställningar till större. Hör av dig till respektive hotell för pris, bokning och bollplank inför din fest.

Festlokaler i Stockholm

Downtown Camper By Scandic

Låt dina gäster leka loss mellan shuffleboard och den privata baren i Game Room eller hyr din egen wellnessavdelning med utomhuspool. Vi tar emot sällskap från 10 till upp till 200 minglande gäster. 

 • Håll din fest i vår wellnessavdening The Nest med utomhuspool på taket, bastu och upplevelseduschar
 • Abonnera hela baren The Nest Cocktail Lounge där du har en fantastisk utsikt över Stockholm
 • Håll din fest i en av våra eventlokaler Game room, Board room och Camper Lounge eller använd alla tre för den ultimata festen
 • Ordna ett mingel i en egen svit. Här finns många typer av sviter att välja mellan och vi hjälper dig välja rätt beroende på antal i sällskapet och dina önskemål

Kontakta oss på 08-517 263 10 eller meeting.downtowncamper@scandichotels.com så hjälper vi dig ta fram en fest som passar just dig. 


Scandic Star Sollentuna

Festliga middagar, mingel eller biokväll för gänget? Här har du till och med möjlighet att skapa din fest som en nattklubb eller i en privat svit med jacuzzi och bastu. Din fest kan bestå av allt från 10 till 700 gäster och vi hjälper dig komma på det perfekta temat för just dig. 

 • Intim middag i vår Bistro med dina närmaste vänner
 • Större bankettmiddag i eventlokalen Capri med vackert välvda fönster
 • Ha din egen nattklubb i vårt Atrium där det 30 meter höga glastaket skapar en spektakulär känsla
 • Boka in en konsert eller biokväll i vår fina hörsal Collosseum
 • Håll din fest i en stor svit utrustad med både jacuzzi och bastu

Kontakta oss på 08-517 26 410 eller meeting.starsollentuna@scandichotels.com så hjälper vi dig skapa en fest dina gäster sent ska glömma. 


Scandic Victoria Tower

Här har du hotellet som är en designdröm signerad arkitektbyrån Wingårdhs. Förutom större företagsevent kan du även hålla dina privata fester här. 

 • Hyr hela eventvåningen 32 våningar upp i himlen med fantastisk panoramavy över Stockholm
 • Håll ditt mingel eller temafest i en av våra fina lokaler på våning 32 eller 33
 • Skåla med dina gäster i vår skybar på 34:e våningen med en spektakulär utsikt över Stockholm (just denna är ej bokningsbar då den är öppen för hotellets alla gäster)
 • Var värd för goda och härliga middagar i vår restaurang

Kontakta oss på 08-51753314 eller meeting.victoriatower@scandichotels.com så ser vi till att hjälpa dig med årets bästa fest.  


Scandic Infra City

24 våningar upp har du en slående utsikt som inramning till din fest. Här finns flera lokaler att välja på, både för mindre och större fester och bröllop.

 • Hyr ett eget penthouse på 24:e våningen fördelat på tre våningar med en magnifik utsikt i alla väderstreck över hela Stockholm. Här har du tillgång till takterrasser, jacuzzi, bastu, eget kök och 5 sovrum utöver festyta för ditt party

Kontakta oss på 08-517 344 14 eller meeting.infracity@scandichotels.com så hjälper vi dig skapa en rolig fest.


Scandic Anglais

För Stockholms nattsuddare är Bar 101 ett självklart inslag i faunan av barer värda ett besök. Har du din fest här kan du dessutom boka terrassbaren, en utmärkt plats att hänga på under ljumma kvällar. 


Vasateatern på Grand Central by Scandic

En teater ombyggd till festlokal kan inte bli annat än unik. Känn historiens vingslag medan du avnjuter din middag vid dukat bord. Varför inte boka ett liveband som uppträder på scenen? 


Scandic Continental

Mitt i Stockholm hittar du detta moderna hotell med en fantastisk takbar, takterrass och soldäck. Här kan ni vara upp till 300 personer som möts. 


Haymarket by Scandic

Art Deco-hotellet mitt i Stockholm med inredning som för tankarna till 20-talet. Sviten "Grand Terrace Suite" har en privat takterrass och bar för dig som vill bjuda på det lilla extra.


Scandic Hasselbacken

Ett förstahandsval för många bröllopsfester. Dansa bröllopsvals i den unika festlokalen Hazeliussalen, mingla på terrassen med utsikt över den stora trädgården och avnjut en välkomponerad middag i den vackra matsalen.


Scandic Foresta

Ha din fest i borgen med anor från 1910. Högt belägen ovanför Värtan har du en vidsträckt sjöutsikt i ett läge med kvällssol.


Scandic Talk

På 19e våningen ligger en skybar som inte bara bjuder på fantastisk utsikt och goda drinkar. Här finns även en terrass som blir grädden på moset på din fest ovan trädtopparna.


Festlokaler i Malmö

Scandic Triangeln

Här hålls event och fester för upp till 450 personer. Festliga middagar, mingel eller andra större tillställningar passar spektakulära Ballroom och våra stora öppna ytor utmärkt.


Festlokaler i Linköping

Scandic Frimurarehotellet

Festvåningen Vintergatan är helt fantastisk och unik i stan med sitt läge och sin underbara känsla. 


Scandic Linköping City  

Verandan vid ån har under flera år blivit utsedda till Östergötlands bästa restaurang av White Guide. Lyllos den som får ha sin fest här.