Upptäck nya Roots

1 september öppnar Roots - Stockholms nya mötesplats och hangout. Redan nu kan du boka.

Stockholms nyaste mötesplats

”Meeting Unusual” kallar vi det och här möts du av samma mysfaktor och lekfulla miljö som i hotellets kreativa ytor i övrigt. Här finns 13 mötesrum i varierande storlek, varav 9 är multiflexibla med öppningsbara väggar. Av 1300 kvm kan 900 bli öppen eventyta.

Flexibla lösningar

Det spelar ingen roll om ni är 20, 60 eller 650 deltagare. Vi anpassar oss helt efter ert behov. Förutom service i världsklass har du även möjlighet att boka allt vad Downtown Camper erbjuder i form av aktiviteter, wellness, nattsömn, mat och god dryck.

Eventytan har full teknisk utrustning, det finns lounge-ytor för avskildhet till exempel om du behöver ta ett telefonsamtal. Möbleringen går att anpassa för möte, mingel och middag. Mat och dryck går att få från restaurang Campfire.

Café intill

I direkt anslutning till den nya eventytan öppnar vi ett nytt café som även blir en del av gatulivet vid promenadstråken kring Drottninggatan - en naturlig plats för stockholmare och inresande att mötas och umgås på. Det nya cafét går helt i Downtown Campers anda, här råder samma känsla och stämning som på hotellet, där man uppmuntrar till en genomgående hållbar livsstil.

Menyn präglas av vegetariska rätter, och råvarorna är noga utvalda utifrån hållbarhetssynpunkt. Maten som serveras består i majoritet av kalla, fräscha och ur näringssynpunkt väl sammansatta rätter, och även en del varma inslag som exempelvis Beyond Burger, en helt vegansk burgare. Urvalet på dryck är till största delen ekologiskt, för att ta största möjliga hänsyn till miljö och klimat.

Miljötänket har inte bara präglat menyn, även möbler och utensilier har valts ur ett hållbarhetsperspektiv. I inredningen återfinns möbler och lampor i återvunna material; stolarna är till exempel skapade av återvunnet trä, och lamporna av återvunna material och plast som hämtats upp från haven

När kan jag komma hit?

ROOTS öppnar den 1 september, men vill du säkra din bokning kan du göra det redan nu. Kontakta oss på bokningen så svarar vi på alla dina frågor och hjälper dig att optimera ditt nästa möte och event.

Skiss över ROOTS - rum och rumsnummer

Ritning över ytan med alla mötesrum utritade. 9 av 13 rum är multiflexibla med öppningsbara väggar. Biosittning är självklart också möjligt. 

 

Skiss över ROOTS - större middag

Såhär kan ytan se ut vid en större middag eller bankett. På skissen ser du en scen och runda bord. 

Skiss över ROOTS - mingel

Såhär kan vi öppna upp ytan för ett större mingel.

Kontakt och bokning

Tel: 08-51726310

Per mejl: Meeting.downtowncamper@scandichotels.com