ROOTS - Upptäck nya Roots

1 september öppnar Stockholms nya mötesplats och hangout. Redan nu kan du boka.

Stockholms nyaste mötesplats

”Meeting Unusual” kallar vi det och här möts du av samma mysfaktor och lekfulla miljö som i hotellets kreativa ytor i övrigt. Här finns 13 mötesrum i varierande storlek, varav 9 är multiflexibla med öppningsbara väggar. Av 1300 kvm kan 900 bli öppen eventyta.

Flexibla lösningar

Det spelar ingen roll om ni är 20, 60 eller 650 deltagare. Vi anpassar oss helt efter ert behov. Förutom service i världsklass har du även möjlighet att boka allt vad Downtown Camper erbjuder i form av aktiviteter, wellness, nattsömn, mat och god dryck.

Eventytan har full teknisk utrustning, det finns lounge-ytor för avskildhet till exempel om du behöver ta ett telefonsamtal. Möbleringen går att anpassa för möte, mingel och middag.

Café intill

I direkt anslutning till den nya eventytan öppnar vi upp ett nytt café. Självklart även det i äkta Downtown Camper-anda med hållbarhet, well-being och gemenskap i fokus. 

Lokalen har entré ut mot Drottninggatan och nås även från hotellet genom en inneväg. Mat och dryck går att få från restaurang Campfire.

När kan jag komma hit?

ROOTS öppnar den 1 september, men vill du säkra din bokning kan du göra det redan nu. Kontakta oss på bokningen så svarar vi på alla dina frågor och hjälper dig att optimera ditt nästa möte och event.

Skiss över ROOTS - rum och rumsnummer

Ritning över ytan med alla mötesrum utritade. 9 av 13 rum är multiflexibla med öppningsbara väggar. Biosittning är självklart också möjligt. 

 

Skiss över ROOTS - större middag

Såhär kan ytan se ut vid en större middag eller bankett. På skissen ser du en scen och runda bord. 

Skiss över ROOTS - mingel

Såhär kan vi öppna upp ytan för ett större mingel.

Kontakt och bokning

Tel: 08-51726310

Per mejl: Meeting.downtowncamper@scandichotels.com