Upptäck Roots

Välkommen till Stockholms nya mötesplats och hangout. Med sitt toppläge på Drottninggatan, en lekfull och varm interiör och en sällan skådad flexibilitet, är Roots verkligen möjligheternas eventlokal. Här finns dessutom allt spännande som Downtown Camper erbjuder att utforska ett par trappor upp.”Business Unusual”

På Roots möts du av samma mysfaktor och lekfulla miljö som i hotellets kreativa ytor i övrigt. Här finns 13 mötesrum i varierande storlek, varav 9 är multiflexibla med öppningsbara väggar. Av 1300 kvm kan 900 bli öppen eventyta för fest, utställningar, mingel, middagar och annat kul. Självklart har du även möjlighet att boka allt vad Downtown Camper erbjuder i form av spännande aktiviteter, avslappning och wellness, skön nattsömn, samt god mat och dryck.

Flexibla lösningar

Det spelar ingen roll om ni är 20, 60 eller 650 deltagare. Vi anpassar oss helt efter ert behov. Eventytan och mötesrummen har full teknisk utrustning och det finns sköna lounge-ytor för avskildhet om du behöver ta ett telefonsamtal eller skicka iväg ett mail. Här sätter fantasin gränserna; möbleringen går att anpassa för bland annat möte, mingel, fest, bio, underhållning och middag.

Mat och dryck går att få från restaurang Campfire eller från nya vegetariska Downtown Camper Café som ligger i anslutning till Roots vid entrén på Drottninggatan.

Hur bokar jag?

Kontakta oss på bokningen så svarar vi på alla dina frågor och hjälper dig att optimera ditt nästa möte och event.

Hitta hit: 

Roots hittar du via Downtown Campers ingång på Drottninggatan 28 i Stockholm, ett stenkast från T-centralen och uppgång mot Sergels Torg.

Skiss över ROOTS 

Ritning över ytan med alla mötesrum inritade. 9 av 13 rum är multiflexibla med ljuddämpande, öppningsbara väggar.

Ta en virtuell rundtur i våra mötes- och eventlokaler med 360 graders bilder. 

 

Skiss över ROOTS - större middag

Såhär kan ytan se ut vid en större middag eller bankett. På skissen ser du en scen och runda bord. 

Skiss över ROOTS - mingel

Såhär kan vi öppna upp ytan för ett större mingel.