Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder
Booking Code Icon
Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Restaurang
Restaurang Restaurang Scandic-Link-ping-City-restaurant-Sharing-Dessert.jpg Scandic-Linkoping-City-restaurant-champagne.jpg linkopingcity7.jpg
Tillbaka till hotellets startsida

Verandan vid ån

Välkommen till stans trevligaste restaurang och uteservering med Linköpings finaste utsikt. Verandan har öppet året om och här möter ute inne samtidigt som Östgötaslätten möter världen. I en ombonad och välkomnande miljö erbjuds allt från en vällagad affärslunch med kollegorna till en spännande sharing plate med vännerna eller familjen framåt kvällen.

Boka restaurang

+46 13 495 5407

I mötet mellan närproducerade råvaror och kök från världens alla hörn skapas rätter som exempelvis klassisk bouillabaisse, nattbakad asiatisk fläsksida eller oxkind från Bjursund. Den gedigna vinlistan låter gästerna inspireras och bryta ny mark. På Champagneverandan är bubblor det självklara valet, välj mellan cava, prosecco eller champagne. Avnjut med goda tilltugg efter säsong som bland annat jordgubbar på sommaren och goda ostar på vintern.

Verandan bjuder på ett spännande möte mellan det internationella och det lokala i en varm och avspänd miljö. En restaurang för alla som älskar vällagad mat och god dryck.

Välkommen!

Det här hotellet, inklusive bar och restaurang, är kontantfritt. Du kan betala med kort, Apple- eller Samsung Pay. Vi tar emot de vanligaste betal- och kreditkorten.

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-12:00
Lunch: mån-fre 11:30-14:00, lör-sön Stängt
Middag: mån-lör 18:00-22:00, sön Stängt
Bar: mån-tor 14:30-23:00, fre-lör 14:30-00:00, sön Stängt