Vasateatern

Efter några års aktpaus vaknar Vasateatern till liv igen och drar upp sin röda ridå under september 2016. Här kan du boka en extravagant arena för större företagsevenemang som kickoffs, konferenser eller personalfester. På Vasateatern kan du också uppleva evenemang med några av dagens hetaste artister.


Historien bakom teatern

Plats för upp till 600 minglare

En av Stockholms första privatteatrar, vars cafédel redan är en del av hotellet, får äntligen visa upp sig i sin fulla prakt. Vasateatern är en magnifik plats i hjärtat av Stockholm som erbjuder möjligheter för många olika typer av events - från konserter till filmpremiärer, konferenser, seminarier, föreläsningar och andra kulturella uppträdanden med plats för upp till 600 personer i mingel. 

Ett extra fint minne

Denna fantastiska teater kommer att förenas med Scandic Grand Central för att skapa ett "one-of-a-kind-hotell" med 391 rum, teater, restauranger och barer. Mitt i pulsen och i stadens teaterdistrikt smälter hotellet samman med gatans myller, konst, design, teater och musik. En historisk plats för dig som vill att företagets konferens eller fest ska bli ett extra fint minne.