Vasateatern

Oavsett hur ni vill mötas – personligen, digitalt eller en kombination av båda. Vi har inspirerande miljöer och professionell teknisk uppsättning för ditt hybridmöte, samt mat och fika. Eller varför inte boka den magnifika Vasateatern för ett större event. Här kan man även se fantastiska shower och artister uppträda.Ezra Collective på Vasateatern 19 oktober


Photo credit: Temi Adegbayibi

När The New York Times gjorde en utflykt till London, för att beskriva det oerhörda uppsving som jazzen fått i den brittiska huvudstaden, hamnade de förstås på ett gig med Ezra Collective. De konstaterade kortfattat att det var som att befinna sig på ett rejv. Stämningen och vibben var helt enkelt fylld till bristningsgränsen med energi. Att Ezra Collective räknas som ett av de hetaste banden i London just nu beror till viss del på bandets ledare – och trummis – Femi Koleoso. De som sett honom live talar lyriskt om hans frenetiska energi, inbjudan inställning och förmåga att blanda jazzens många olika uttryck.Tillsammans med sina bandkollegor blandar han friskt mellan afrobeat, latin, hiphop, grime och många andra genrer. Men slutresultatet är ändå alltid jazz. Dagens jazz. Nu kan vi meddela att Ezra Collective återvänder till Stockholm för en spelning på Vasateatern den 19 oktober.

Biljettsläpp fredag 3 maj klockan 11.00 via Ticketmaster!

Så här bokar du:

Läs mer och boka biljetter via Ticketmaster. Biljetter kan inte bokas via Scandic.

Det finstilta
Biljetter kan inte bokas/köpas via Scandics webbsida, hotell eller centralbokning utan bokas via extern partner. Hos respektive partner framgår priser och bokningsregler.  

Historien bakom Vasateatern

Unik lokal i Stockholm för mingel med plats för upp till 800 personer

En av Stockholms första privatteatrar, finns här att uppleva i sin fulla prakt. Vasateatern är en magnifik plats i hjärtat av Stockholm som erbjuder möjligheter för många olika typer av events - från konserter till filmpremiärer, konferenser, seminarier, föreläsningar och andra kulturella uppträdanden med plats för upp till 800 personer i mingel.

Ett extra fint minne

Denna fantastiska teater är förenad med Scandic Grand Central för att skapa ett "one-of-a-kind-hotell" med 391 rum, teater, restauranger och barer. Mitt i pulsen och i stadens teaterdistrikt smälter hotellet samman med gatans myller, konst, design, teater och musik.

En historisk plats för dig som vill att sammankomsten ska bli ett extra fint minne.