Hotellfrukost på Scandic

Välkommen att njuta av en riktig hotellfrukost. Vår generösa frukostbuffé passar alla smaklökar. Oavsett om du vill äta veganskt, hitta alternativ fria från laktos och gluten eller bara vraka loss.Tillfälligt förändrat frukosterbjudande

Din goda hotellfrukost serveras som buffé på vissa hotell eller individuellt paketerad. Hur frukosten ser ut kommer att variera beroende på vilket hotell och i vilket land du besöker oss. På alla våra hotell i Sverige kommer vi att erbjuda en frukostbox laddad med nybakat bröd, juice, yoghurt och fler godsaker som ger dig en bra start på dagen. Du kan välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.

hos oss är det bra om du vaknar hungrig

Varje morgon dukar vi fram en härlig frukost med ekologiska produkter. Med mer än 100 godsaker kommer vår frukost göra dig både mätt och belåten. Oavsett om du gillar klassiska pannkakor, smörgåsar med flera olika sorters pålägg eller äggröra med knaperstekt bacon. Välj själv om du vill dricka juice, smoothie eller ekologiskt kaffe. Eller prova alla tre.

Frukost på Scandic

  • Möjlighet att äta en helt ekologisk frukost
  • Kaffe som är Fairtrade-märkt™ eller UTZ Good Origin-certifierat
  •  Gluten- och laktosfria produkter
  • Chansen att göra nyttiga val
  • Vi fasar helt ut burägg och majoriteten av våra ägg kommer från frigående höns

Gröt på frukostbuffén

Du kan också njuta av vällagad och klimatsmart gröt i spännande former och smaksättningar. För bättre energi och mindre miljöpåverkan. Steel Cut Oats med lönnsirap eller chiapudding med lime? Välkommen att provsmaka nästa gång du bor hos oss. Eller prova våra goda recept själv därhemma.

Vi satsar på ekologiska produkter

Matval är avgörande för att skapa en bättre värld, därför serverar vi en frukost med ekologiska produkter där du kan ta för dig av det nyttiga och njutbara i en skön blandning. Om du räknar kommer du få fram att vi serverar drygt hundra energigivande frukostvaror varje morgon. I Norden kan du även få Fairtrade- eller UTZ- certifierat kaffe.

På våra hotell i Tyskland och Polen kan du självklart köpa till en frukost på plats till priset av 12 euro i Tyskland och 35-50 PLN i Polen.

Ät utan att bo

Sugen på vår frukost även fast du inte bor hos oss? Välkommen! I mån av plats kan du droppa in på något av våra hotell och njuta av en smakfull frukostbuffé. På helger får du som är medlem i Scandic Friends 10 % rabatt på priset. Här kan du se frukostpriserna på våra hotell i Sverige.