Frukost för en bättre start

Oavsett om du kopplar av på egen hand, umgås med kompisar, upptäcker ett nytt resmål, förbereder dig för ett maratonlopp eller är på väg till ditt livs viktigaste möte så kan du njuta av en bättre start på dagen med oss. En känsla som dröjer sig kvar när du checkar ut.en bättre start på dagen

Så fort du närmar dig frukostbuffén så vet du att det händer stora saker här. Människor träffar nya vänner, familjer samlas runt ett berg av pannkakor, par flörtar med varandra, och kompisar som inte setts på många år träffas äntligen igen. Vissa personer säkrar livslånga affärsrelationer över en kopp kaffe medan andra träffar sitt livs kärlek bland doften av nybakat bröd.

Ditt välbefinnande är beroende av bra mat

Vi vill ge dig en bra start på dagen, och därför kretsar Scandic kring god mat och en fantastisk atmosfär. För att du ska kunna vara ditt bästa jag serverar vi en energigivande blandning av frukostmat som är lika god som nyttig. För bra mat kan ge dig en riktig nystart.

Är du sugen på en liten bit mat under eftermiddagen eller kvällen? Besök vår shop, där du hittar mackor, kaffe och snacks dygnet runt.

Skäl till en bättre start hos oss

*På några av våra signaturhotell i Sverige och Norge ingår frukosten inte i priset. Våra hotell i Tyskland och Polen har ingen frukost inkluderad i priset, men finns tillgänglig som tillval.