Hotellfrukost på Scandic

På morgonen dukar vi fram vår goda frukostbuffé som passar alla oavsett om du vill äta veganskt, hitta alternativ fria från laktos och gluten. Passa på att ta om de godbitar du gillar allra mest. Frukost ingår i rumspriset eller finns att köpa till som tillval.hos oss är det bra om du vaknar hungrig

Varje morgon dukar vi fram en god frukostbuffé som gör dig både mätt och belåten. Välj mellan nybakat bröd, vår egen hemrostade granola, klassiska pannkakor, fil med god topping eller något varmt som äggröra, alspånsrökt lantbacon eller gröt i olika former. Till din frukost serveras ekologiskt kaffe, te, choklad och juice.

Frukost på Scandic

  • En god frukostbuffé som ger dig en bra start på dagen. En individuellt paketerad frukostbox finns vid förbeställning som alternativ.
  • Kaffe som är Fairtrade-märkt™ eller UTZ Good Origin-certifierat
  • Gluten- och laktosfria produkter
  • Chansen att göra nyttiga val
  • Våra ägg kommer från frigående höns

Tryggt frukostbesök

Vi utför regelbunden desinficering av ytor som används ofta i frukostmatsalen. Handdesinfektion och handskar finns tillgängligt innan du går in till buffén. Mellan borden håller vi minst 2 meter och vi har satt upp markeringar på golvet som hjälper dig att hålla avstånd till andra frukostgäster. När vi har mycket gäster ser vi till att sprida ut frukostbesöken med hjälp av tidsbokning.

På alla våra hotell i Sverige erbjuder vi en frukostbox som förbeställs för dig som hellre vill äta din frukost individuellt paketerad. Boxen är laddad med nybakat bröd, juice, yoghurt och fler godsaker som ger dig en bra start på dagen.

Gröt på frukostbuffén

Du kan också njuta av vällagad och klimatsmart gröt i spännande former och smaksättningar. För bättre energi och mindre miljöpåverkan. Steel Cut Oats med lönnsirap eller grahamsgröt med hallon och banan? Välkommen att provsmaka nästa gång du bor hos oss. Eller prova våra goda recept själv därhemma.

Vi satsar på bra mat som ger dig en bra start

Matval är avgörande för att skapa en bättre värld, därför serverar vi en frukost med flera ekologiska produkter där du kan ta för dig av det nyttiga och njutbara i en skön blandning. I Norden kan du även få Fairtrade- eller UTZ- certifierat kaffe.

Ät utan att bo

Sugen på vår frukost även fast du inte bor hos oss? Välkommen! I mån av plats kan du droppa in på något av våra hotell och njuta av en smakfull frukostbuffé. På helger får du som är medlem i Scandic Friends 10 % rabatt på priset. Här kan du se frukostpriserna på våra hotell i Sverige.