The Nest Wellness

På taket med en magnifik utsikt ligger vår wellnessavdelning med utomhuspool, bastu och upplevelseduschar.

 En oas för ditt välbefinnandePå översta våningen med slående utsikt över Stockholms takåsar ligger vår magiska wellnessavdelning The Nest. Här står gemenskap och välbefinnande i centrum. Här kan du starta dagen med ett yogapass eller läsa en bok på terrassen. Blicka ut över poolkanten mot Gamla stan och Riddarfjärden eller slappna av i bastun, formad som ett fantastiskt fågelbo. Testa gärna någon av våra gör-det-själv-behandlingar (produkter finns att köpa i The Nests reception) och njut av en mocktail eller cocktail i takbaren. Som hotellgäst på Downtown Camper erbjuds du en exklusiv rabatt på entréavgiften.

The Nest är bemannat alla dagar klockan 07:30 - 20:00. På lördagar håller vi extra öppet till kl 22.00. Boka in ditt besök på någon av nedan tider: 

  • Pass 1: kl. 07:30-13:30* 
  • Pass 2: kl. 14:00-20:00* 
  • Night Swimmers: kl. 20:00-22:00* (endast lördagar)

*Kostnadsfri avbokning fram till 48h före ankomst.

Night Swimmers

Varje lördagskväll öppnar vi för Night Swimmers. Starta kvällen med skönt häng i vår utomhuspool, en värmande bastu och en cocktail tillsammans med dina vänner.


Entré

I priset ingår tillgång till utomhuspool, upplevelseduschar, bastu och relaxrum samt lån av badrock, handduk och tofflor. Badrocken får du behålla som ett minne efter ditt besök. Åldersgräns 16 år. 

Hotellgäster 395 kr
Boka i förväg för att säkra en plats. Besök när som helst under vistelsen. 
Externa gäster          595 kr
Förboka plats, kostnad är per halvdag 07.30-13.30, 14.00-20.00 eller under Night Swimmers. 
Sommarkampanj externa gäster!
Under sommaren kan du som inte bor på hotellet besöka The Nest för endast 395 kr per person, måndag-torsdag. Boka ditt besök med kampanjkod ”Summer Madness” genom att kontakta oss. Erbjudandet gäller fram till sista augusti 2019.

Våra behandlingar 

The Nest är mycket mer än vanlig wellness. Här står hållbarhet och nyfikenhet i fokus, och därför erbjuder vi flera olika DIY-behandlingar, guidad av oss men utförd av dig själv. Här får du tips och råd om hur du bäst tar hand om din hud; kunskap du sedan har nytta av resten av livet.

Downtown Mist DIY-kit

  • Inklusive instruktion 195 sek

Meraki Facial Ritual

  • Guidad av spa-terapeut 395 sek
  • Kolla in filmen och få en försmak av behandlingen (förbokas)

Klassisk Massage  (förboka gärna, i mån av plats)

  • 30 min 695 kr
  • 60 min 1095 kr
  • 90 min 1595 kr

Förboka besök och behandlingar

Privata tillställningar

Visste du att du kan abonnera The Nest för ditt privata event eller fest? Kontakta bokningen för att få reda på mer.

Husregler
The Nest är vår urbana retreat och våra gästers fristad från stadens larm, och därför uppmuntrar vi till en mobilfri miljö. Det är inte tillåtet att prata i mobiltelefon, men om du vill ta en bild som minne från ditt besök så går det bra. Vi älskar barn men här uppe är de inte vårt huvudfokus -  vi har andra ytor på hotellet där barn får vara barn. Detta är en plats för vuxna att umgås, koppla av och varva ner. Unga vuxna från 16 och upp är välkomna att besöka The Nest. Välkommen till The Nest - vi hoppas du ska trivas.