The Nest wellness & retreat

På taket med en magnifik utsikt ligger vår wellnessavdelning med utomhuspool, bastu och upplevelseduschar. Som hotellgäst på Downtown Camper erbjuds du en exklusiv rabatt på entréavgiften.

En oas för ditt välbefinnandePå översta våningen med slående utsikt över Stockholms takåsar ligger vår magiska wellnessavdelning The Nest, en frizon långt från stadens larm. Här står gemenskap och välbefinnande i centrum. Här kan du starta dagen med ett yogapass eller läsa en bok på terrassen. Blicka ut över poolkanten mot Gamla stan och Riddarfjärden eller slappna av i bastun, formad som ett fantastiskt fågelbo. Testa gärna någon av våra gör-det-själv-behandlingar (produkter finns att köpa i The Nests reception) och njut av en mocktail eller cocktail i takbaren. 

The Nest är bemannat alla dagar klockan 07:00 - 20:00. Boka in ditt besök på någon av dessa två tider: 

  • kl. 07:00-13:30*
  • kl. 13:30-20:00*

*Kostnadsfri avbokning fram till kl. 18:00 dagen innan ankomst. 

Entré

I priset ingår tillgång till uppvärmd utomhuspool (ca 38 grader), upplevelseduschar, bastu och relaxrum samt lån av badrock, handduk och tofflor. Åldersgräns 16 år. Besök måste förbokas då vi tar emot ett begränsat antal gäster på en dag.

 Pris  
Hotellgäster 395 kr
Externa gäster 595 kr

Våra behandlingar 

The Nest Klassisk Massage 
  • 30 min 695 kr
  • 60 min 1095 kr
  • 90 min 1695 kr
The Nest Head Massage

En avstressande massage för huvud, nacke och skuldror.

  • 30 min 695 kr
The Nest Back Massage

Muskelavslappnande ryggmassage som frigör energi.

  • 30 min 695 kr 

Förboka besök och behandlingar

Privata tillställningar

Visste du att du kan abbonnera The Nest för ditt privata event eller fest? Kontakta bokningen för att få reda på mer.

Husregler
The Nest är vår urbana retreat och våra gästers fristad. Här uppe månar vi om avkoppling och frid. Här råder lugnet, och därför uppmuntrar vi till en mobilfri miljö. Det är inte tillåtet att prata i mobiltelefon eller ta bilder av personer utan deras medgivande, men att skicka iväg ett sms eller ta en bild för privat bruk går bra. Vi älskar barn men här uppe är de inte vårt huvudfokus - vi har andra ytor på hotellet där barn kan få vara barn. Här vill vi att de vuxna ska få sin tid till nedkoppling. Barn från 16 år och uppåt välkomna att njuta av The Nest på samma villkor som för oss vuxna. Vi hoppas att du kommer att trivas här.