The Nest – en urban retreat

På taket med en magnifik utsikt ligger vår wellnessavdelning med utomhuspool, bastu och upplevelseduschar.Wellness på vårt eget vis

På översta våningen med slående utsikt över Stockholms takåsar ligger vår magiska wellnessavdelning The Nest. Här står gemenskap och välbefinnande i centrum. Här kan du starta dagen med ett yogapass eller läsa en bok på terrassen. Blicka ut över poolkanten mot Gamla stan och Riddarfjärden eller slappna av i bastun, formad som ett fantastiskt fågelbo.

Testa gärna någon av våra DIY-behandlingar (produkter finns att köpa i The Nests reception) och njut av en mocktail eller cocktail i takbaren.

Entré

I priset ingår tillgång till hela wellnessområdet med utomhuspool, upplevelseduschar och relaxrum samt lån av Badrock handduk och tofflor. Badrock och tofflor får du behålla som minne från ditt besök. Åldersgräns 16 år.

OBS! Besök bokas i förväg.

Öppettider

Mån-tor kl. 15.00-20.00
Fre-sön 10.00-20.00

Bokningsbara tider:

10.00-12.30 (endast fre-sön)

12.30-15.00 (endast fre-sön)

15.00-17.30

17.30-20.00

*Observera att du alltid behöver boka ditt besök i förväg, även som boende på hotellet.

Pris boende gäster

Mån-tors 245 kr

Fre-sön 345 kr

Pris övriga gäster

Mån-tors 345 kr

Fre-sön 545 kr

Kontakt: Boka enkelt genom att maila oss!

[email protected]

Telefonnummer: 08-517 263 09 (telefontid 12.00-13.00).

Våra behandlingar 

The Nest är mycket mer än vanlig wellness. Här står hållbarhet och nyfikenhet i fokus, och därför erbjuder vi flera olika DIY-behandlingar, guidad av oss men utförd av dig själv. Här får du tips och råd om hur du bäst tar hand om din hud; kunskap du sedan har nytta av resten av livet.

Husregler
Välkommen till The Nest - en plats för inspiration och nya upplevelser. Här står glädje, gemenskap och välbefinnande i fokus och vi uppmuntrar därför till en mobilfri miljö. Det är inte tillåtet att prata i mobiltelefon, men om du vill ta en bild som minne från ditt besök så går det bra. Upptäck smaker från hela världen på vår cocktailmeny, träffa nya och gamla vänner, och njut av skön musik och magiska vyer från toppen av Downtown Camper. Barn är fantastiska men här uppe är de inte vårt huvudfokus - vi har andra ytor på hotellet där barn får vara barn. Detta är en plats för vuxna att umgås och samla energi. Unga vuxna från 16 och uppåt är välkomna att besöka The Nest.