The Nest – en urban retreat

På taket med en magnifik utsikt ligger vår wellnessavdelning med utomhuspool, bastu och upplevelseduschar.Wellness på vårt eget visPå översta våningen med slående utsikt över Stockholms takåsar ligger vår magiska wellnessavdelning The Nest. Här står gemenskap och välbefinnande i centrum. Här kan du starta dagen med ett yogapass eller läsa en bok på terrassen. Blicka ut över poolkanten mot Gamla stan och Riddarfjärden eller slappna av i bastun, formad som ett fantastiskt fågelbo.

Testa gärna någon av våra DIY-behandlingar (produkter finns att köpa i The Nests reception) och njut av en mocktail eller cocktail i takbaren. Som hotellgäst på Downtown Camper erbjuds du en exklusiv rabatt på entréavgiften.

*Kostnadsfri avbokning fram till 48h före ankomst.

Under sommaren kommer bastun vara avstängd. Pool, lounge och upplevelseduschar är tillgängliga som vanligt.

Entré

I priset ingår tillgång till utomhuspool, upplevelseduschar och relaxrum samt lån av badrock, handduk och tofflor. Åldersgräns 16 år.

Öppettider

Mån-sön kl. 15.00-20.00

Två bokningsbara tider: 15.00-17.30 eller 17.30-20.00

Pris

245 SEK per person

OBS! Besök bokas i förväg

Våra behandlingar 

The Nest är mycket mer än vanlig wellness. Här står hållbarhet och nyfikenhet i fokus, och därför erbjuder vi flera olika DIY-behandlingar, guidad av oss men utförd av dig själv. Här får du tips och råd om hur du bäst tar hand om din hud; kunskap du sedan har nytta av resten av livet.

Downtown Mist DIY-kit

  • 195 sek - Att göra på plats eller ta med hem

Husregler
Välkommen till The Nest - en plats för inspiration och nya upplevelser. Här står glädje, gemenskap och välbefinnande i fokus och vi uppmuntrar därför till en mobilfri miljö. Det är inte tillåtet att prata i mobiltelefon, men om du vill ta en bild som minne från ditt besök så går det bra. Upptäck smaker från hela världen på vår cocktailmeny, träffa nya och gamla vänner, och njut av skön musik och magiska vyer från toppen av Downtown Camper. Barn är fantastiska men här uppe är de inte vårt huvudfokus - vi har andra ytor på hotellet där barn får vara barn. Detta är en plats för vuxna att umgås och samla energi. Unga vuxna från 16 och uppåt är välkomna att besöka The Nest.