Downtown Camper by Scandic - öppnar hösten 2017

Mitt i Stockholm, där storstadens hjärta bultar som allra hårdast, öppnar Downtown Camper by Scandic i höst. Ett inspirerande livsstilshotell med en atmosfär som främjar gemenskap, kreativitet, nyfikenhet och upptäckarglädje. En social samlingsplats för såväl resenärer som Stockholmare.

Ett signaturhotell för urbana upptäckare 

Välkommen till Downtown Camper by Scandic, Scandics tredje signaturhotell i Stockholm. Det är det forna Scandic Sergel Plaza, på Brunkebergs torg i hjärtat av Stockholm, som genomgår en helomvandling för att i september återuppstå som en helt ny hotellupplevelse. Naturen har i olika former letat sig in och satt sin prägel på allt från hotellets design till hur vi bor, umgås, arbetar och kopplar av. Här handlar inte lyx om yta utan om generositet, samvaro, inspiration och upplevelser. Downtown Camper blir en ypperlig bas för upptäcktsresan i storstaden.

Campfire - en grillrestaurang och bar

Innanför huvudentrén, med fönster mot Brunkebergstorg, ligger Campfire. En grill och bar där vi gör det vi älskar allra mest – vi samlas för att äta mat, dricka gott, berätta historier och träffa gamla och nya vänner. Menyn fylls med mat som ligger oss varmt om hjärtat, som väcker gamla minnen till liv eller tar med oss på en ny upptäcktsresa.  

Från smarta rum till sviter med utsikt

Våra 494 hotellrum spänner från små smarta rum till sviter med magnifik utsikt över Stockholm. Reser du med vänner och familj? Boka anslutande rum med gemensamma sociala ytor där tillfälle ges att umgås precis som hemma, men med room service. För upp till 12 personer. 

Kreativa rum för möten och workshops

Istället för traditionella konferensrum har vi fem inspirerande rum i varierande storlek och med personlig karaktär. Rum för teambuilding och workshops men även för sociala möten – musik och film, mat och dryck, spel, mingel och samtal. Fullt tekniskt utrustade och fritt wifi.

Här finns en bekväm bio med generösa fåtöljer för en film release eller föreläsning, rum med sittgrupper och spel för en inspirerande work shop eller mötesrum som kan kombineras med en lounge för en stimulerande heldagsaktivitet.