Downtown Camper by Scandic

Mitt i Stockholm, där storstadens hjärta bultar som allra hårdast, öppnar ett inspirerande base camp för urbana upptäckare. Ett hotell där spännande möten uppstår mellan natur och storstad, och mellan stockholmare och inresande. En plats full av energi, och en ypperlig bas för upptäcktsresan i storstaden.

Ett hotell för urbana upptäckare

Mitt i Stockholm, där storstadens hjärta bultar som allra hårdast, öppnar ett inspirerande base camp för urbana upptäckare. Ett hotell där spännande möten uppstår mellan natur och storstad, och mellan stockholmare och inresande.

En plats full av energi, och en ypperlig bas för upptäcktsresan i storstaden. Downtown Camper, som blir Scandics femte signaturhotell, och Stockholms tredje, öppnar hösten 2017.

Före detta Scandic Sergel Plaza

Bakom forna Scandic Sergel Plazas strikta 60-talsfasad på Brunkebergstorg, skapas nu en grönskande och avslappnad mötesplats som förenar vår längtan efter naturen med kärlek till storstaden.

Med prägel av naturen

Ett stenkast från Sergels Torg, har naturen i olika former letat sig in och satt sin prägel på allt från hotellets design till hur vi bor, umgås, arbetar, kopplar av och utforskar staden. Här både krockar och samspelar naturens krafter och urbana uttryck. Resultatet är en atmosfär som främjar kreativitet och gemenskap, nyfikenhet och upptäckarglädje

På Downtown Camper handlar lyx inte om yta, utan om generositet och samvaro, inspiration och upplevelser. Hotellets Lifestyle concierge tipsar om aktiviteter, möjlighet till avkoppling och guidar till urbana pärlor och naturupplevelser i storstaden.

Från smarta rum till sviter med utsikt

Hotellets gästrum spänner från små smarta rum till sviter med magnifik utsikt över Stockholm. Här finns även anslutande rum med gemensamt vardagsrum och matplats för familjer, en grupp vänner eller kollegor.

Traditionella konferensrum ersätts med personliga rum med plats för möten och event, musik och film, mat och dryck, samtal och mingel – en samvaro där gränsen mellan arbete och fritid suddas ut.

Låt upptäcktsresan i storstaden börja på Downtown Camper. Made by Scandic för urbana upptäckare.

Om Hotellet 

  • Öppnar: hösten 2017
  • Fem sociala rum för annorlunda möten. Vardera perfekt för 10 till 25 personer
  • Restaurang
  • Bar
  • Gym
  • Lifestyle concierge
  • Fritt wifi
  • Room service
  • Online utcheckning

Adress: Brunkebergstorg 9, 111 51 Stockholm