Camper Co-Living rum

Ska du resa med bonusfamiljen, kompisgänget eller kollegorna och vill hitta hotellrum som tar upp till 12 personer? Eller är du bara ute efter ett extra stort och rymligt rum? Då har du hamnat rätt. På Downtown Camper i Stockholm har vi skapat unika rum för just dessa tillfällen. Vi kallar dem för Camper Co-Living.Unika rum för stora sällskap 

Vad är Camper Co-Living?

Rymliga hotellrum på 64-95 m² med sovplatser för 6 till 12 personer. Förutom en bädd till alla, finns även gemensamma ytor för att kunna umgås, jobba och äta ostört. Varje rum utgår från en svit som har en eller två genomgångsdörrar, som öppnas upp till angränsande rum. Väljer du ett Camper Co-Living rum får du ett unikt boende som påminner mer om en lägenhet än ett klassiskt hotellrum eller svit. Samtliga rum ligger på de övre våningarna med magnifik utsikt. 

Hur bokar jag?

Våra Camper Co-Living rum från 8 personer och uppåt går inte att boka online utan bokning sker direkt via Downtown Camper på telefon eller via mejl.
För dessa rum gäller fri avbokning fram till 14 dagar innan ankomst. Efter det debiteras full kostnad.

Vad ligger priset på?

Beroende på vilken rumsstorlek du väljer ligger priset från 11 500 kr per rum och natt. I priset ingår övernattning, stor frukostbuffé för hela sällskapet, kostnadsfria dagliga aktiviteter t ex yoga, löpträning i grupp, filmvisningar samt fritt wifi

Hur ser rummen ut?

Nedan skisser visar olika kombinationer av våra unika Camper Co-Living rum som tar 6-12 personer. 

Camper Grand Suite - 64 m² (6 personer)

En Camper Grand Suite. Rummet har två dubbelsängar och/eller våningssängar alternativt bäddsoffor. Finns två av denna svit.


Camper Co-Living -  68-72 m² (8 personer)

En Camper Master Suite med genomgångsdörr till ett anslutande rum. Rummet har dubbelsängar och/eller våningssängar alternativt bäddsoffor. Finns två av denna kombination. 


Camper Co-Living -  89 m² (10 personer)

En Camper Grand Suite med genomgångsdörr till ett anslutande rum.  Rummet har dubbelsängar och/eller våningssängar alternativt bäddsoffor. Finns två av denna kombination.


Camper Co-Living -  95 m² (12 personer)

En Camper Master Suite med genomgångsdörr till två anslutande rum. Rummet har dubbelsängar och/eller våningssängar alternativt bäddsoffor. Finns sex av denna kombination.

Nytt och unikt rumskoncept, först ut i branschen

Vi reser i nya konstellationer. Med bonusfamiljen, kompisgänget och kollegorna. För många kan rummets storlek påverka hotellupplevelsen. Vi kanske vill ha ett eget rum att dra oss tillbaka till men gärna gemensamma ytor för att kunna jobba, umgås och äta. På Downtown Camper är 86 av totalt 494 hotellrum så kallade connecting rum, angränsande rum som har en genomgångsdörr, som kan öppnas upp mellan varandra. Utav dessa ingår 4 hotellsviter i vårt unika rumskoncept Camper Co-Living.

Välkommen med din bokning!