Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Restaurant Campfire
Restaurant Campfire Bar and Restaurant Scandic_Down_Town_Camper.jpg Restaurant
Tillbaka till hotellets startsida

Campfire Grill & Bar

Innanför huvudentrén, med fönster mot Brunkebergstorg, ligger Campfire. En grill och bar där vi gör det vi älskar allra mest – vi samlas för att äta mat, dricka gott, berätta historier och träffa gamla och nya vänner. På Campfire serveras frukost, lunch och middag.

Campfire  - food, friends, and fire

Campfire är platsen där stockholmare och besökare från hela världen möts för att umgås med varandra och ta en paus från den hektiska vardagen. Här samlas vi runt elden för att dela upplevelser och historier, njuta av god mat samt träffa nya och gamla vänner.

Måltiden står i fokus och i köket skapar vi spännande rätter som ligger nära hjärtat, mat som sätter ett leende på läpparna och sprider glädje, kärlek och trygghet. Inspirationen har vi hämtat från barndomsminnen, resor och årstidens växlingar - vi kallar vår meny för ”comfort food från världens alla hörn”.

På Campfire använder vi urkraften från elden, vi utvinner smaken från flammorna, och här sprakar glöden till sorlet av prat, skratt och musik.

Sunday Brunch & Games

Testa vår Sunday Brunch & Games - en härlig brunchbuffé på comfort food och grillat! Ta med dig vännerna, njut av god mat och avsluta med en match pingis, shuffleboard eller brädspel. Vi visar också film i Nightwood, vår biosalong.

Camper Dinner

Varje onsdag samlas vi runt vårt community table för en alldeles speciell matupplevelse. Camper Dinner är en öppen ”supper club” och ett spännande sätt att både träffa nya vänner, testa det bästa köket har att erbjuda, samtidigt som man får en personlig presentation av mat och dryck från våra experter.

På temat ”Beer Lovers” serveras fem rätter till fem spännande ölsorter.

 

Öppettider

Öppettider
Frukost: mån-fre 06:30-09:30, lör-sön 07:00-12:00
Brunch: sön 13:00-16:00, mån-lör Stängt
Lunch: mån-fre 11:00-13:30, lör-sön Stängt
Middag: mån-lör 17:00-23:00, sön Stängt
Bar: mån-tor 16:00-23:00, fre-lör 14:00-01:00, sön 13:00-22:30