Använd poäng

De poäng du tjänar kan användas för härliga övernattningar och weekends på alla våra hotell. Bonusnätter går att boka helt eller delvis med poäng. Du kan även använda dina poäng för att köpa extra tillval till rummet, eller använda hos våra partners. Om du inte vill använda poängen för egen del kan du även skänka dem till välgörenhet.Boka en bonusnatt

Med nya Scandic Friends får du användning för dina poäng mycket snabbare. Nu kan du nämligen även välja att delbetala din bonusnatt med poäng. Självklart kan du fortfarande välja att betala hela beloppet med dina poäng. 

Såhär delbetalar du en bonusnatt

För att kunna delbetala en bonusnatt behöver du minst 10 000 poäng. För att delbetala väljer du hotell och kryssar i alternativet "Boka med bonusnatt". Nu ser du hur många poäng som behövs för att delbetala det hotell du valt. 

Ge bort en bonusnatt

Du kan alltid ge bort en av dina bonusnätter till någon annan. För att göra det ringer du medlemsservice, du kan inte boka en bonusnatt för någon annan via vår webb eller app.

Tfn-nummer till medlemsservice: 08-517 517 00

Använd dina poäng hos våra partners

Hos dessa samarbetspartners kan du använda dina Scandic Friends-poäng för att beställa presentkort eller donera. 

Donera poäng

Vi jobbar tillsammans med Rädda Barnen och projektet High Five där målet är att inga barn ska utsättas för kränkningar, diskriminering eller övergrepp inom idrotten. 

UNNA DIG SJÄLV DET LILLA EXTRA

Använd dina poäng till att förgylla din hotellvistelse. När du bokar på webben och är inloggad kan du alltid välja att lägga till tilltugg eller något gott att dricka, som vi förbereder och ställer in på ditt rum. Vid säsong kan vi även erbjuda förköp av biljetter till populära nöjesparker på den destination du reser till.