Julen har kommit till Haymarket

Nu är granen på plats och glöggen är rykande varm. Blossa i samarbete med Haymarket har slagit upp dörrarna till en glittrande jul-oas - Rum 24. Du som redan nu längtar efter julens alla glittrande ljus har hittat helt rätt. Här, i Rum 24 är det alltid julafton.

Boka Rum 24Juletiden är den bästa tiden på året. Det är synd att den bara infaller just en månad varje år. De flesta av oss hinner inte riktigt stanna upp, ses sig omkring, sätta sig i en skön fåtölj, känna dofterna och bara njuta.

Därför skapade vi Rum 24 ihop med Blossa. Ett rum för dig som vill kliva in i julens magiska värld redan nu. Fira en extra gång med dina vänner, njut av en efterlängtad ensamjul i hotellakan utan att göra släkten ledsen eller bjud någon annan på en extra tidig jul. I rum 24 är granen alltid klädd, paketen alltid inslagna och glöggen alltid framdukad.

Julen varar fram till 31 januari!

Fram till och med 31 januari finns Rum 24 att boka på Haymarket by Scandic i Stockholm. Ett dubbelrum som är julpyntat från golv till tak för att dig den rätta känslan av julafton.

Förutom att rummet är en visuell julupplevelse, kan du bland annat njuta av julfilmer, minibar med juliga godsaker till salu, rummets egna jullista på Spotify och givetvis varm Blossaglögg. Utöver det finns Haymarket by Scandics alla bekvämligheter att tillgå som vanligt som fritt wifi, Haymarkets hår och hudprodukter med den egna signaturdoften.

En riktigt god jul önskar vi dig och ett varmt välkommen till Haymarket by Scandic - Stockholms julhotell nummer 1.

Och du, glöm inte att dela din vistelse med oss på #blossasverige och #haymarketbyscandic

Boka Rum 24