Jobba på hotell

Att jobba på Scandic innebär att du kan utvecklas, växa och bli den bästa versionen av dig själv. Du uppmuntras att dela med dig av dina idéer, din kreativitet och tankar om hur vi ska kunna ge bästa möjliga service.

Se alla lediga jobb!Hos oss får du vara dig själv

Det är du och dina kollegor som gör våra gästers hotellvistelse till något utöver bara ett trevligt rum och en god måltid genom att vara värdar för en upplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästupplevelsen. Vi vet inte alltid vilka utmaningar vi kommer att möta under dagen, men vi vet att alla avdelningar kommer sluta upp för att lösa dem tillsammans. Vi är ett team.

Du kan jobba med ansvarsområde inom Front of House, Cleaning & First Impression, Food Creation, Beverage Creation, Waiter Services, Meeting & Events, F&B Services och Property.

På Scandic vill vi att alla ska känna att de kan ge utmärkt personlig service till våra gäster dygnets alla timmar. Bästa sättet att göra det på är att vara sig själv. Det är så vi tillsammans skapar fantastiska hotellupplevelser på våra hundratals hotell i Norden, Tyskland och Polen.

Vi bryr oss om dig, våra gäster och vår planet. Tillsammans gör vi skillnad.

Genom generösa förmåner, schyssta villkor och möjligheter att lära och växa vill vi ge dig den bästa förutsättningen att trivas på jobbet. Välkommen att bli en del av vårt team!

Se alla lediga jobb!