Att jobba inom restaurang

Vi låter allas unika personlighet ta plats i våra restauranger. Vi tror att det skapar en inbjudande atmosfär för både dig själv, ditt team och våra gäster.

Se alla lediga jobb här!jobba i internationellt team med schyssta villkor

Som servitör får du stora möjligheter att påverka våra gästers vistelse hos oss. Jobbet är både roligt och utmanande, du har en stor fördel om du är social, gillar service och att träffa nya människor.

Som servitör hos oss är du en del av ett internationellt team, där mer än 120 nationaliteter finns representerade. Den mångfalden speglar våra gäster, som också kommer från hela världen.

Arbetsuppgifterna handlar främst om att:

  • Guida, rekommendera och servera mat och dryck 

  • Hålla restaurangen inbjudande och i ordning

  • Ansvara för egen kassa

  • Du stöttar också upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

Vi ser gärna att du som söker jobb som servitör hos oss har erfarenhet sedan tidigare.

Med passion för mat och dryck

Vi är stolta över vår passion för mat och dryck. Vi serverar ekologisk mat, vårt eget kranvatten och minskar matsvinn till förmån för ett hållbart samhälle och vår egen hälsa. Vi vill att du som jobbar som servitör hos ska känna stolthet över det du serverar. När våra gäster möts av bra service kommer de vilja besöka oss igen.

Schysst på jobbet

På Scandic sätter vi värde på att skapa en balanserad arbetsmiljö. För oss är det självklart att erbjuda vår serveringspersonal schyssta avtal och villkor – vi vill att du ska kunna trivas på jobbet varje dag.


Varmt välkommen till oss på Scandic!

Se alla lediga jobb här!