Att jobba inom kök

Alla våra kockar har en sak gemensamt. En passion för att skapa oförglömliga smakupplevelser. God och hälsosam mat får våra gäster och team members på gott humör. Vi vill gärna att våra kockar delar med sig av sina tankar och idéer – välkommen att bidra!

Se lediga jobb här!En arbetsplats med trygga och stabila villkor

På Scandic sätter vi värde på att skapa en balanserad arbetsmiljö. För oss är det självklart att erbjuda våra kockar schyssta avtal och villkor – vi vill att du ska kunna trivas på jobbet varje dag.

Som kock på Scandic får du möjlighet att jobba med kollegor som har lika stor passion för mat som du har. Ni jobbar som ett team och gör bland annat följande:

  • Tillagar luncher, á la carte och festliga bankettmåltider
  • Arbetar utifrån - samt är med och utvecklar - Scandics standard och koncept
  • Deltar i utveckling av menyn som kompletterar Scandics koncept
  • Följer rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter

Du har en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Scandics matfilosofi

Vi strävar ständigt efter att förbättra vårt utbud av mat och dryck genom att erbjuda ekologiska alternativ, exempelvis har vi en helt ekologisk barnmeny i Sverige och Norge. För att främja ett hållbart samhälle och vår egen hälsa använder vi ekologiskt kaffe, ekologiska råvaror, vårt eget kranvatten, svenskt kött och kyckling i våra klassiker samt jobbar ständigt med att minska vårt matsvinn.

Varmt välkommen till oss på Scandic!

Se lediga jobb här!