Att jobba inom housekeeping

Som team member inom housekeeping bidrar du till att skapa en härlig atmosfär och förstklassiga upplevelser för våra gäster och för oss själva. Du sätter en ära i att hålla våra miljöer rena och fina. Du får det att kännas som hemma.

Se alla lediga jobb här!skapa rum för fantastiska upplevelser

Du och dina kollegor jobbar tillsammans med att skapa förstklassiga upplevelser för våra gäster. Hela tiden. Som när du säger hej till en gäst i korridoren eller hjälper till där det behövs.  

Arbetsuppgifterna handlar främst om:

  • Renhållning och städning av hotellrum, pentryn och gemensamma gästutrymmen
  • Hantera gästernas glömda saker
  • Se till att housekeepings förråd är påfyllt

Du behöver vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse på hela hotellet. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega.

Du har tidigare vana från städyrket, gästbemötande och kan kommunicera på svenska. Då vi använder Ipads behöver du ha viss datorvana. 

Schyssta villkor och kemikaliefria städprodukter

Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att trivas på jobbet, och därför fokuserar vi på hållbara sätt att arbeta på. Vi är stolta över att kunna erbjuda trygga och rättvisa villkor på en arbetsplats som ständigt strävar efter att bli bättre. Du jobbar med kemikaliefria städprodukter, som främjar din hälsa. Vi ser alltid till att du får ditt schema i god tid så att du ska kunna planera ditt privatliv.

Varmt välkommen till oss på Scandic!

Se alla lediga jobb här!