Weekend i Stockholm

Du hinner med en hel del under en weekend i Stockholm. Från våra hotell har du alltid nära till långhelgens happenings. Oavsett om du ska besöka någon sevärdhet, ge dig ut på en kulinarisk resa eller shoppa loss.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

Mitt i city eller lugnt och fint
 

Slå dig ner mitt i city. Eller välj mellan en lite lugnare vistelse på något av våra hotell norr eller söder om stan. Var du än bor finns det goda kommunikationer som tar dig till händelsernas centrum.

Kulturellt och kulinariskt

På dagen kan du till exempel besöka något museum eller se en aktuell utställning ute på Djurgården. Framåt kvällskvisten breder Stureplans restauranger, caféer och uteställen ut sig för dina fötter. Kanske börjar du med att gå på en musikal på Oscarsteatern eller ser den senaste teaterföreställningen på Dramaten?

Höj och sänk storstadspulsen

Man kan göra tvärtom också. Släppa alla måsten och bara gå omkring och njuta av storstadspulsen kring Kungsträdgården eller botanisera i butiker i Gamla stan. Då föreslår vi att du avrundar dagen med en välgörande fotmassage. Du vet, sånt där som man är värd efter en hel dags shopping.

Det händer alltid något i Stockholm. På helgerna puttrar det lite extra. Så håll utkik efter om det är någon konsert eller annat evenemang du är extra intresserad av.