Hotell vid Djurgården

På Djurgården kan du uppleva lugnet i vackra och kungliga miljöer men också livfulla aktiviteter. Smaka av det goda från caféer och restauranger, andas in frisk luft längs vattnet, roa dig och lär nytt i något av öns museum.

En ö full av möjligheter

Kunglig grönska

Den vackra naturen är rik på historia och en del av den Kungliga Nationalstadsparken. Promenera längs Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels kärleksstig, kika på Karl XI:s jaktstuga eller slå dig ner på Blockhusuddens flyttblock med en picknickorg i handen.

Paradis för den vetgiriga

Här finns inte bara vacker natur utan det är också ett paradis för den vetgiriga. Låt dig fascineras av historian om regalskeppet Vasa på Vasamuseet, beskåda konstverk på Prins Eugens Waldemarsudde eller sjung med i ABBA-muséet.

Allt från gröna vardagsrum till husmanskost

Du kan snurra runt i karusellerna på Gröna Lund, försvinna in i sagornas värld på Junibacken eller ta en tur bland alla djur och fina byggnader på Skansen. Det finns också gott om trevliga restauranger där du kan stimulera dina smaklökar med en riktig svensk mattradition på Wärdhuset Ulla Winbladh eller med en lunch i kaféet i Rosendals Trädgård.

Hotell nära Djurgården

För dig som bor på Scandic Sjöfartshotellet eller Scandic Gamla Stan ligger Djurgården inte längre bort än kort båtresa från Slussen. Från Scandic Park går buss 67 hela vägen fram. Och från Scandic Anglais har du en fin promenad längs med Strandvägen bort mot Djurgården. Vi har även fler hotell i Stockholm som du kan välja mellan.