Hotell på Djurgården

På Djurgården kan du uppleva lugnet i vackra och kungliga miljöer men också livfulla aktiviteter. Smaka av det goda från caféer och restauranger, andas in frisk luft längs vattnet, roa dig och lär nytt i något av öns museum.

Boka - garanterat bäst pris

Ange ett hotell eller en destination
Ange datum
Ange datum
, , {{ serviceData.rooms.length }} Rum
Antal rum:
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.
Rum {{room.index}}:
Ange barnets ålder

Om du bokar ett erbjudande eller avtalspris krävs en särskild bokningskod. Använd inga specialtecken som (.) (,) (-) (:). För bokning med koden VOF ber vi dig ringa oss 08-517 517 00.

Spara din bokningskod till nästa gång du besöker sidan, genom att klicka i rutan "Kom ihåg". Klicka inte i rutan om du använder en allmän dator, då kan obehöriga komma åt din bokningskod.

Ogiltig bokningskod
Flera rum kan inte bokas samtidigt med presentkort

Gäller för dig med förbetalda Bonus Cheques. För vissa rumstyper och hotell tillkommer ett tillägg.

Gäller medlemmar i Scandic Friends. För att boka en bonusnatt behöver du logga in med ditt medlemsnummer och lösenord.

Det går inte att boka flera rum samtidigt, när du bokar en bonusnatt.

En ö full av möjligheter

Kunglig grönska

Den vackra naturen är rik på historia och en del i den Kungliga Nationalstadsparken. Promenera längs Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels kärleksstig, kika på Karl XI:s jaktstuga eller slå dig ner på Blockhusuddens flyttblock med en picknickorg i handen.

Paradis för den vetgiriga

Här finns inte bara vacker natur utan det är också ett paradis för den vetgiriga. Låt dig fascineras av historian om regalskeppet Vasa på Wasamuseet, beskåda konstverk på Prins Eugens Waldemarsudde eller sjung med i ABBA-muséet.

Allt från gröna vardagsrum till husmanskost

Du kan snurra runt i karusellerna på Gröna Lund, försvinna in i sagornas värld på Junibacken eller ta en tur bland alla djuren på Skansen. Utanför Scandic Hasselbacken kan du slå dig ner under Bellmanseken där det sägs att Bellman skrev sin Fredmans Epistel 25. Det finns också gott om trevliga restauranger där du kan stimulera dina smaklökar med en riktig svensk mattradition på Wärdhuset Ulla Winbladh eller med en lunch i kaféet i Rosendals Trädgård.

Hotell nära Djurgården

Scandic Hasselbacken ligger på Djurgården i Stockholm. För dig som bor på Scandic Sjöfartshotellet eller Scandic Gamla Stan ligger Djurgården inte längre bort än kort båtresa från Slussen. Från Scandic Park går buss 67 hela vägen fram. Och från Scandic Anglais har du en fin promenad längs med Strandvägen bort mot Djurgården. Vi har även fler hotell i Stockholm som du kan välja mellan.