Boka - garanterat bäst pris

I Värtahamnen mitt i hjärtat av en spirande ny stadsdel i Stockholm hittar du vårt hotell med vidsträckta vyer över Stockholms hamninlopp, Scandic Södra Kajen - en spännande och busig destination för äventyrare i alla åldrar. Från skönt hotellhäng är det lika nära till storstadspulsen som till skärgård och grönområden.

Read more about Scandic Södra Kajen

Inne på hotellet blinkar inredningen åt havets djup och hamnens färgsprakande containrar. Här skapar vi spännande miljöer för de nyfikna - från avslappnat häng i lobbyn till fokuserat arbete, lek och socialt umgänge i aktivitetsloungens grönskande och levande ytor. Återvunnet och förnybart är ledord i alla våra materialval. Våra 323 rum spänner från smarta kabinrum och dubbelrum, till rymliga familjerum och härliga sviter.

På Scandic Södra Kajen finns det något för alla smaklökar. Mat som är lätt att tycka om och som mättar magen när havet suger. Brakfrukost på morgonen och god middag på kvällen. Högst upp, med utsikt över Stockholms inlopp, ligger vår skybar. En spännande utkiksplats där vi spanar efter nya vänner och smakupplevelser.

Smit ifrån alla måsten för en stunds mys och avkoppling i vår wellness med magiska vyer. Även tonåringar kan behöva varva ner ibland, och därför är också ”tweenies” över 10 år välkomna upp i sällskap med en vuxen. Du behöver boka ditt besök i förväg. Se priser, tider och länk till bokning här nedan på vår wellnessida.

Till oss kommer du smidigt med tunnelbana eller buss. Tunnelbanans röda linje från city till Gärdet tar bara 10 minuter. Buss 76 stannar precis utanför vår entré. När du bor hos oss har du närhet till både city, grönområden och till Djurgårdens alla sevärdheter.

Välkommen till Scandic Södra Kajen!

Hitta hit

Scandic Södra Kajen Telefon

+46 8 517 386 00

Vägbeskrivningar

Vägbeskrivningar Google Maps

Scandic Södra Kajen Adress

Södra kajen 37 / Positionen 117
Stockholm